Το 2012 ο σκηνοθέτης Erik Shirai ταξίδεψε στην περιοχή Fukui της Ιαπωνίας όπου και ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι έρευνας για την 2.000 χρόνων παράδοση της παραγωγής του σάκε. Καταγράφοντας κάθε στάδιο της επίπονης διαδικασίας που εποπτεύεται από τεχνίτες που δουλεύουν στην αιωνόβια μικρή οικογενειακή ζυθοποιία, το φιλμ (στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το συγκεκριμένο απόσπασμα) αποτελεί ένα πορτραίτο τόσο του ίδιου του ποτού όσο και των ανθρώπων που έχουν κυριολεκτικά στα χέρια τους τη παραγωγή του.