Για σουβλάκι :Το χαρτί πρέπει να τυλιχτεί αρκετά χαμηλά έτσι ώστε να έχει καλή βάση που δεν θα ανοίξει με το παραμικρό , σφιχτό τύλιγμα που να μας επιτρέπει να σκίσουμε περιμετρικά το περιτύλιγμα με τι βοήθεια τον δαχτύλων μας (αν έχουν γίνει τα 2 προηγούμενα θα μείνει ανέπαφο ). Απο εκει και πέρα μιας η πίτα σε αναλογία με το περιεχόμενο είναι δυσανάλογη (σχεδόν πάντα μπορεί να διαφύγει γέμιση ) αποφεύγουμε είτε την πολύ γέμιση είτε ζητάμε να μπεί οτι σάλτσα βάλουμε σε μικρή ποσότητα (και πάντα στην πίτα οχι στο τέλος -άνοιγμα ). Σημαντική είναι και η πίτα , όσο ποιο σκληρή είναι τόσο ποιο εύκολα φεύγει το περιεχόμενο . Απο έναν καλοφαγά :P
Είναι κοινά αποδεκτό στην επιστημονική κοινότητα ότι η παγωμένη πίτσα απο την προηγούμενη μέρα είναι -χαλαρά- το δεύτερο πιο νόστιμο φαγητό που υπάρχει.
g0goland υπάρχει και ένα πράγμα που λέγεται φούρνος :p Σοβαρά τώρα, δοκίμασε να βάλεις πίτσα της προηγούμενης νύχτας στον φούρνο και ενίσχυσε την και με έξτρα υλικά πριν την ψήσεις...
σχόλια