Έκρηξη βόμβας στη Σ. Αραβία: Τραυματίστηκε αστυνομικός

Έκρηξη βόμβας στη Σ. Αραβία: Τραυματίστηκε αστυνομικός Facebook Twitter
0

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από έκρηξη βόμβας που έγινε στην πόλη Αλ Αχσά της Σαουδικής Αραβίας, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA.

Η επίθεση έγινε σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, προκαλώντας ζημιές σε πέντε αυτοκίνητα, σύμφωνα δηλώσεις εκπροσώπου του υπουργείου των Εσωτερικών, στο Ριάντ.

Στην  ανατολική επαρχία του βασιλείου που περιλαμβάνει και την Αλ Αχσα,  ζουν  οι περισσότεροι των μειονοτικών σιιτών της Σαουδικής Αραβίας. Πρόκειται για μια περιοχή με οάσεις αλλά και το μεγάλο μέρος των αποθεμάτων πετρελαίου του βασιλείου. 

 Τον Ιανουάριο του ένας βομβιστής αυτοκτονίας επιτέθηκε σε σιιτικό τζαμί στο Al-Ahsa, σκοτώνοντας δύο άτομα και τραυματίζοντας επτά κατά τη διάρκεια της προσευχής της Παρασκευής.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

Διεθνή / Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

 Μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υποχρεούνται να γδυθούν από τη μέση και πάνω για τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Τech & Science / Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Οι αλγόριθμοι του YouTube και κάποιων social media εξιδανικεύουν σωματότυπους και ενοχοποιούν τα παιδιά με αυξημένο βάρος σώματος - Ενδεικτικό το γεγονός ότι στη Βρετανία ένα στα 4 κορίτσια δεν είναι ευχαριστημένο με την εμφάνισή του
LIFO NEWSROOM