Απορρίφθηκε η ένσταση αντισυνταγματικότητας για το ασφαλιστικό

Απορρίφθηκε η ένσταση αντισυνταγματικότητας για το ασφαλιστικό Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Απορρίφθηκε τελικά από τη Βουλή η ένσταση αντισυνταγματικότητας που είχε καταθέσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και την οποία υποστήριζε σύσσωμη η αντιπολίτευση.

Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος απάντησε σχετικά λέγοντας πως «Επιβαρυνόμαστε ανάλογα με τις δυνάμεις μας». «Αυτό λέει το σύνταγμα, αυτό που κάνουμε είναι να εφαρμόζουμε το σύνταγμα για πρώτη φορά», είπε ο κ. Κατρούγκαλος διαβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχει «υπέρμετρη επιβάρυνση» στους ασφαλισμένους. «Πρόκειται για την εφαρμογή κανόνων ισονομίας σε όλους τους Έλληνες πολίτες» σημείωσε.

 

Το αίτημα απορρίφθηκε μετά από ψηφοφορία με έγερση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ