H Γιάννα Μπαλαφούτη είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις συνταγές της Πυλιακής Γης, μια οικοτεχνίας που στα πρώτα ακόμα χρόνια λειτουργίας της συνεργάστηκε με το Costa Navarino της Πύλου. Κινητήριος δύναμη για την Γιάννα είναι τα γευστικά αποτελέσματα που προκύπτουν από τους απρόσμενους συνδυασμούς των ελληνικών προϊόντων. Για παράδειγμα ελιά με κρασί, κορινθιακή σταφίδα με ούζο και ένα ένα σωρό άλλα. Πρόσφατα κατάφερε να μετατρέψει σε γλυκό του κουταλιού τα κουκουνάρια που βρήκε σε ένα δάσος.
Series Μονόλογοι στην κουζίνα της LIFO
Μια σειρά σύντομων βίντεο με πρόσωπα της πόλης που έρχονται στη κουζίνα της LIFO και τα ρωτάμε δυο-τρία πράγματα