Ροζ φλαμινγκο στη Χαλκιδική

Ροζ φλαμινγκο στη Χαλκιδική Facebook Twitter
0

Επίτιμοι φιλοξενούμενοι των Υγρότοπων της Σάνης από χθες το απόγευμα είναι μια μεγάλη παρέα Φλαμίνγκο. Τα εξωτικά αυτά ροζ ψηλόλιγνα πουλιά -χαρακτηριστική στάση τους είναι να στέκονται στο ένα πόδι, θα μείνουν στους Υγρότοπους μέχρι τον Απρίλιο - σύμφωνα με την Ορνιθολογική Eταιρεία. Είναι εξαιρετική ευκαιρία για τους λάτρεις της φύσης γενικότερα να επισκεφτούν τους Υγρότοπους και να παρατηρήσουν τα πανέμορφα αυτά πουλιά ενώ για τα παιδιά είναι μια διδακτική εκδρομή.

Ροζ φλαμινγκο στη Χαλκιδική Facebook Twitter

Το Sani Resort προσφέρει την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους του να θαυμάσουν τα πτηνά και τη μοναδική βιοποικιλότητα της περιοχής, ακολουθώντας μία τις προτεινόμενες διαδρομές στον υγροβιότοπο που περιβάλλει το θέρετρο. Για την δραστηριότητα αυτή, το Sani Resort συνεργάστηκε με τη "Δράση για την Άγρια Ζωή", έναν μη-κερδοσκοπικό οργανισμό που προστατεύει την άγρια ζωή της περιοχής μέσα από ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα. Επιπλέον, ως ανάμνηση αυτής της εμπειρίας, το Sani Resort προσφέρει δωρεάν σε όλους όσους συμμετέχουν στις περιηγήσεις την πολυτελή έκδοση ''Υγρότοποι Σάνης – Ένας θησαυρός της φύσης''.

 

Ροζ φλαμινγκο στη Χαλκιδική Facebook Twitter

 

 

 

*Περισσότερες πληροφορίες εδώ κι εδώ

 

 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM