Τέσσερις βουλευτές της Ν.Δ. προτείνουν πιο αυστηρές ποινές για τους "ηχοταραξίες"

Τέσσερις βουλευτές της Ν.Δ. προτείνουν πιο αυστηρές ποινές για τους "ηχοταραξίες" Facebook Twitter
2

Τη μετατροπή της κατ’εξακολούθησης όχλησης από οδηγούς με ι.χ. μετά τα μεσάνυχτα που βάζουν στη διαπασών τη μουσική, από πταίσμα σε πλημμέλημα προτείνουν τέσσερις βουλευτές της Ν.Δ. στην Αττική.

Πρόκειται για τους Μάκη Βορίδη, Γιώργο Βλάχο, Θανάη οποία, όπως αναφέρουν τα Νέα, δεν έχει στόχο τον κόσμο που κάνει πάρτι σε μια γειτονιά, αλλά θέλει να λειτουργεί αποτρεπτικά μόνο για… αυτοκινούμενους ταραξίες.


Ο αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος υποσχέθηκε ότι σε νομοσχέδιο του υπουργείου που θα φέρει σύντομα, θα ενσωματώσει με κάποιες τροποποιήσεις τη σχετική πρόταση – αλλαγή στον Ποινικό Κώδικα.     

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Προσπαθω να σκεφθω αν σε καποια αλλη χωρα ,εστω και τριτοκοσμικη,εχω συναντησει το ,γνωστο και συνηθες,ελληνικο φαινομενο.Αυτο του "ελληναρα"ο οποιος κυκλοφορει σε ωρες κοινης ησυχιας με την"αμαξαρα"του εχοντας τα πραθυρα ανοιχτα και το σουπερ στερεοφωνικο του να "παιανιζει σκυλοτραγουδα" με ενταση τετοια που ...ανασταινει νεκρους .Δεν μου ερχεται στο μυαλο καμμια χωρα,πλην Ελλαδος,που να συμβαινει κατι τετοιο.Και μαλιστα ατιμωρητι.Οποια διωξη και ποινη να επιβληθει σε αυτους τους αντικοινωνικους απογονους του homo neandertalensis θα την χειροκροτησω.Με ενθουσιασμο και ανακουφιση.
Επιτέλους κάτι κινείται. Ο αντιπαθέστατος (σ'εμένα τουλάχιστον) κ. Υπ. ΠροΠο οφείλει να προστατεύσει τους πολίτες από την επιθετικά αντικοινωνική δράση των καγκουραίων οι οποίοι λυσσάνε καθηβραδυνά (τουλάχιστον στην Αττική). Τροχαία, πρόστιμα και κατασχέσεις.υ.γ. η εξ αμελείας δολοφονία της Ματίνας (http://www.lifo.gr/now/society/109194) με έχει εξοργίσει αφάνταστα.