ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ, 23.11.2011 | 16:17

Παραδοσιακό, οικογενειακό οινομαγειρείο στον Πειραιά, αναλλοίωτο από την εποχή που αφεντικό στο μαγαζί ήταν ο πατέρας του σημερινού. Στον κατάλογο βρίσκουμε εξαιρετικό μοσχαράκι κοκκινιστό, κοτόπουλο

πιπεράτο αλλά και πεντανόστιμα παϊδάκια, χοιρινές και μοσχαρίσιες μπριζόλες σε χορταστικές μερίδες. Στα συν του μαγαζιού το ντόπιο κρασί δικής τους παραγωγής και οι αυθόρμητες λαϊκές βραδιές.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Αφέλια και χοιρινό με κολοκάσι, οι ανατολικότερες γεύσεις της απλόχωρης ελληνικότητας

Κολοκάσι με χοιρινό και Αφέλια: Η κυπριακή κουζίνα δεν μοιάζει καθόλου με την ελληνική

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon