H Bραζιλία «χρυσή» Ολυμπιονίκης στο ποδόσφαιρο με τη σφραγίδα του Νεϊμάρ

H Bραζιλία «χρυσή» Ολυμπιονίκης στο ποδόσφαιρο με τη σφραγίδα του Νεϊμάρ Facebook Twitter
Ο Νεϊμάρ πέφτει στα γόνατα και δακρύζει μετά τη λήξη του αγώνα
0

Η Βραζιλία κατέκτησε χθες το χρυσό μετάλλιο στο ανδρικό τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο. που διεξήχθη στο κατάμεστο «Μαρακανά».

Η «οικοδέσποινα» της διοργάνωσης νίκησε 5-4 στα πέναλτι την Γερμανία (κανονική διάρκεια και παράταση 1-1) και στέφθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της «χρυσή» Ολυμπιονίκης. Η Βραζιλία είχε «ανοίξει» το σκορ με το φάουλ του Νεϊμάρ στο 26΄, ενώ η Γερμανία ισοφάρισε με τον Μάιερ στο 59΄.

Οι Γερμανοί έφτασαν κοντά στο 1-0 στο 11', ωστόσο το μακρινό σουτ του Μπραντ κατέληξε στο δοκάρι, ενώ η Βραζιλία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 26΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ.

H Bραζιλία «χρυσή» Ολυμπιονίκης στο ποδόσφαιρο με τη σφραγίδα του Νεϊμάρ Facebook Twitter
Οι παίχτες της Βραζιλίας ορμούν στον αγωνιστικό χώρο μετά το νικηφόρο πέναλτι και την κατάκτηση της πρωτιάς

Στη συνέχεια τα «πάντσερ» προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά η επιθετική προσπάθειά τους στο 30΄ «σταμάτησε» ξανά στο δοκάρι. Στο 35΄ ο Σβεν Μπέντερ πήρε την κεφαλιά, ωστόσο έστειλε γι' ακόμη μια φορά την μπάλα στο δοκάρι.

Τελικά η Γερμανία κατάφερε να ισοφαρίσει στο 59΄ με το σουτ από το ύψος του πέναλτι του Μάιερ, ο οποίος είχε γίνει αποδέκτης της μπάλας από την προσπάθεια του Τόλγιαν από δεξιά, με αποτέλεσμα να «παγώσει» το «Μαρακανά». Στο επόμενο ημίωρο το 1-1 δεν άλλαξε, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα ο αγώνας να οδηγηθεί στην παράταση. Εκεί κανείς από τους δύο αντιπάλους δεν μπόρεσε να σκοράρει κι έτσι Βραζιλία και Γερμανία έλυσαν τις.διαφορές τους στα πέναλτι. Εκεί η Βραζιλία επικράτησε με 5-4, με τον Νεϊμάρ να ευστοχεί στο τελευταίο πέναλτι.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM