Mεξικό: 1,2 εκ. άνθρωποι δήλωσαν ότι θέλουν να πάνε στα γενέθλια 15χρονης

Mεξικό: 1,2 εκ. άνθρωποι δήλωσαν ότι θέλουν να πάνε στα γενέθλια 15χρονης Facebook Twitter
0

Τα 15α γενέθλια ενός παιδιού στο Μεξικό είναι αφορμή για μεγάλη γιορτή στο Μεξικό, ωστόσο στην περίπτωση μιας συγκεκριμένης 15χρονης, ίσως να είναι πολύ μεγάλη γιορτή για να την αντέξει.

Οι γονείς πάνω στη χαρά τους αποφάσισαν να απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση για το πάρτι με ανάρτηση στα social media και το περιεχόμενο ήταν τόσο δελεαστικό που εκδήλωσαν την πρόθεση να παρευρεθούν 1,2 εκ. άνθρωποι.

Στο βίντεο, ο πατέρας Crescencio Ibarra εξηγεί πώς το 15ο πάρτι γενεθλίων της κόρης του στις 26 Δεκεμβρίου θα είναι γεμάτο από γιορτές, φαγητά, ιπποδρομίες με έπαθλο για τον νικητή 490 δολάρια  και συγκροτήματα. Αθώα δε δηλώνει ότι όλοι είναι καλεσμένοι για να γιορτάσουν.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα share ήταν πάρα πολλά με αποτέλεσμα μάλιστα να δημιουργηθεί και  hashtag, το  #XvdeRubi για την προώθηση της εκδήλωσης.

Ο χρόνος θα δείξει πόσοι άνθρωποι τελικά θα φτάσουν στη μικρή πόλη La Joya, ωστόσο οι αρχές παίρνουν ήδη μέτρα ασφαλείας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM