Στο Μαξίμου έφτασαν οι συνταξιούχοι

Στο Μαξίμου έφτασαν οι συνταξιούχοι Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ /ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
1

Στο Μέγαρο Μαξίμου κατέληξε πριν από λίγο η πορεία που ακολούθησε το Πανελλαδικό συλλαλητήριο των οργανώσεων συνταξιούχων από όλη την Ελλάδα (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΕΛΤΑ, ΝΑΤ, ΟΣΕ, ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ) το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα Προπύλαια.

Από νωρίς υπήρχαν κλούβες των ΜΑΤ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να αποκλείσουν την πρόσβαση της πορείας στο Μαξίμου, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες όταν η πορεία έφτασε στο σημείο τους επετράπη να περάσουν.


Όπως έγινε γνωστό, μια αντιπροσωπεία των συνταξιούχων αποτελούμενη από οκτώ άτομα θα εισέλθει στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντηθεί με εκπροσώπους του γραφείου του πρωθυπουργού για τα θέματα που τους απασχολούν.

Στο Μαξίμου έφτασαν οι συνταξιούχοι Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ /ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Οι συνταξιούχοι, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ, δεν τρώνε σανό. Όχι πια. Ας τα δει το ΠΑΣΟΚ, οι σύμβουλοι της ελάχιστης Φώφης και ας προβληματιστούν. Ειλικρινά λυπάμαι για το ΠΑΣΟΚ. Και λυπάμαι που πίστευα ότι έστω και με την Φώφη είναι μία σοβαρή δύναμη στο πολιτικό σκηνικό. Ζητώ συγνώμη από όσους με διαβάζουν. Ειλικρινά συγνώμη. ======