Το ποστ του Bow Wow με το «ιδιωτικό τζετ» δημιούργησε κατά λάθος ένα πολύ αστείο ιντερνετικό challenge

Το ποστ του Bow Wow με το «ιδιωτικό τζετ» δημιούργησε κατά λάθος ένα πολύ αστείο ιντερνετικό challenge Facebook Twitter
0
Το ποστ του Bow Wow με το «ιδιωτικό τζετ» δημιούργησε κατά λάθος ένα πολύ αστείο ιντερνετικό challenge Facebook Twitter

Σχεδόν όλοι όσοι ασχολούνται με τα social media, λένε ψέματα. Κάποιοι μικρά, που εξαντλούνται σε μια πιο προσεγμένη και κολακευτική γωνία λήψης μιας φωτογραφίας κι άλλοι μεγάλα, όπως αυτό του Bow Wow με το ιδιωτικό τζετ.

Ο γνωστός ράπερ πρόσφατα ταξίδεψε με αεροπλάνο στη Νέα Υόρκη. Και αποφάσισε να το κοινοποιήσει στους θαυμαστές του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία από ένα ιδιωτικό τζετ με μερικές λιμουζίνες απ' έξω και την λεζάντα: «Μέρα ταξιδιού. Συνέντευξη τύπου στη Νέα Υόρκη για το Growing Up Hip Hop. Πάμε. Σας υπόσχομαι να κάνω το καλύτερο σόου στις 25 Μαΐου».

Το ποστ του Bow Wow με το «ιδιωτικό τζετ» δημιούργησε κατά λάθος ένα πολύ αστείο ιντερνετικό challenge Facebook Twitter

Το πιο λογικό συμπέρασμα μετά από αυτήν την ανάρτηση ήταν πως ο Bow Wow ταξίδεψε με το συγκεκριμένο τζετ. Μόνο που τελικά όλο αυτό ήταν ένα τεράστιο ψέμα, όπως απέδειξε ένας χρήστης στο ίντερνετ που έτυχε να συνταξιδεύει με τον Bow Wow σε ένα κανονικότατο αεροπλάνο, όχι ιδιωτικό, και μάλιστα στην οικονομική θέση. 

Και κάπως έτσι γεννήθηκε το #BowWowChallenge. Εδώ και μερικές ημέρες οι χρήστες ανεβάζουν σωρηδόν φωτογραφίες που άλλο δείχνουν και άλλο είναι τελικά, τρολάροντας τα ψέματα στα social media με κόσμο να υποκρίνεται πως κάνει χλιδάτη ζωή ενώ από πίσω κρύβεται μια οφθαλμαπάτη και ένα καλοστημένο ψέμα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ