Καλά κρυμμένο κάπου στο ανατολικό Λονδίνο, στη Hoxton Street βρίσκεται το Monty's Deli, ένα ντελικατέσεν με αμερικάνικες επιρροές που σερβίρει Εβραϊκές σπεσιαλιτέ και φτιάχτηκε από τους Mark Ogus και Owen Barrett.
Το Monty's, το οποίο αρχικά βρισκόταν κάτω από μια σιδηροδρομική γέφυρα και πήρε το όνομα του από τον παππού του Ogus, είναι αφιερωμένο στην παραγωγή του τέλειου παστράμι και αλμυρού μοσχαριού για τις ειδικές εκδόσεις του Reuben, ενός κλασικού γκουρμέ σάντουιτς μυθικής προέλευσης.
Ο σκηνοθέτης Joe Ridout, γνωστός για τα φιλμ του για το i-D και το Topman, επισκέπτεται το λονδρέζικο hotspot όπου ο Ogus και ο Barrett δίνουν βήμα προς βήμα οδηγίες για την κατασκευή του διάσημου σάντουιτς το οποίο περιλαμβάνει δικής τους κατασκευής παστό κρέας δέκα ημερών, δύο εβδομάδων ξινολάχανο, ρώσικη σαλάτα, τυρί Έμενταλ και ψωμί από σίκαλη.