Είμαι ο/η D. και είμαι καλά και ήθελα πάντα να ρωτήσω…

Είμαι ο/η D. και είμαι καλά και ήθελα πάντα να ρωτήσω… Facebook Twitter
2


Είμαι ο/η D. και είμαι καλά και ήθελα πάντα να ρωτήσω… Facebook Twitter

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ λέει ότι είναι κάθετα αντίθετος σε όλες ιδιωτικοποιήσεις, όμως τις ψηφίζει - εγώ είμαι αντίθετος στο να είμαι αντίθετος.

Η ΝΔ λέει ότι δεν πιστεύει σε ότι κάνει η ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύει σε αυτά που κάνει - και εγώ δεν πιστεύω, σε αυτά που λέει ότι πιστεύει η ΝΔ.

Το ΠΟΤΑΜΙ λέει "ούτε αριστερά ούτε δεξιά ή χώρα έχει λύσεις στο κέντρο". Εμένα μου αρέσει το κέντρο. Το κέντρο της λίμνης, το κέντρο του σύμπαντος, το κέντρο του στόχου - θα ψήφιζα λοιπόν ποτάμι, αλλά δυστυχώς αυτό συνεχώς ρέει - δεν μπορείς να σταυρώσεις βουλευτή του που να μην μετακινείται.

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ του Β. Λεβέντη λέει "κάτω τα τζάκια" και μιλάει συνεχώς για την ανάγκη ευρύτερης συναίνεσης, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και σε όσους διαφωνούν "να πεθάνουνε οι προδότες...! "

Το ΠΑΣΟΚ λέει ότι δεν είναι πια ΠΑΣΟΚ και έκανε την περιβόητη "Αλλαγή" εκ τον έσω - και εμένα μου αρέσει η πολύ αλλαγή - η αλλαγή του ΠΑΣΟΚ, η αλλαγή του Τζιν, η αλλαγή της βάρδιας, η αλλαγή των εποχών- όλες αυτές οι αλλαγές δίνουν μία σταθερότητα.

Το ΚΚΕ λέει ότι θα πρέπει τώρα ο Λαός να κάνει επανάσταση του, υποστηρίζουν ένθερμα αυτήν την άποψη, ειδικά εάν δεν ερωτηθεί ο λαός.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λέει αίμα και τιμή στους ήρωες που έπεσαν μαχόμενοι υπέρ πίστεως και πατρίδος. Και εμένα μου αρέσουν πολύ οι πεσόντες ήρωες -ειδικά όταν ζουν.

Ο λαός λέει ότι δεν πιστεύει πια σε τίποτα, ούτε σε αυτήν την δημοκρατία, ούτε στα κόμματα και επιπλέον αργούν και οι εκλογές.

Εσύ τι γνώμη έχεις για όλα αυτά αγαπητέ αναγνώστη;

Με αγάπη

D.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Διαφωνώ Διογένη μου. Πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι οι ηγέτες μας είναι άνθρωποι που είναι γεννημένοι για έναν ανώτερο σκοπό, πραγματικά ιδεολόγοι που ονειρεύονται μια Ελλάδα καλύτερη, έναν κόσμο καλύτερο, γεμάτο αγάπη, ειρήνη και κοινωνική δικαιοσύνη για όλους. Το μόνο που χρειάζονται είναι πίστη από εμάς και τα απαραίτητα χρήματα για να επιτύχουν το σκοπό τους. Τα χρήματα όμως από την άλλη, δεν είναι κάτι το καλό, αλλοτριώνουν τους ανθρώπους και διαφθείρουν την κοινωνία δημιουργώντας ανισότητες ενός καπιταλιστικού εφιάλτη γεμάτου με πλασματικές ανάγκες από μη χρειαζούμενα αγαθά - και επιπλέον τελειώνουν και γρήγορα.
Η άποψή μου είναι ότι ο λαός είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Εκτός αυτού, κανένας ''δεν πιστεύει'' αλλά τρέχουν να ψηφίσουν το βουλευτή που τους έταξε ένα ρουσφετάκι, κατά προτίμηση ''να βολέψει'' το παιδί κάπου.Τέλος, αν δεν ''τάξεις'', πρωθυπουργός δε γίνεσαι. Και η πρόσφατη ιστορία (όχι μόνο για τον κ. Τσίπρα) αυτό καταδεικνύει.