Δυσαρέσκεια Θεοχαρόπουλου για την πρόταση Γεννηματά - Θεοδωράκη σχετικά με το όνομα του νέου φορέα

Δυσαρέσκεια Θεοχαρόπουλου για την πρόταση Γεννηματά - Θεοδωράκη σχετικά με το όνομα του νέου φορέα Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας πριν από λίγη ώρα στην τηλεόραση του «Σκάι», εξέφρασε και πάλι τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίον η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης πρότειναν το όνομα «Κίνημα Αλλαγής» για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.


Ο κ. Θεοχαρόπουλος χαρακτήρισε ατυχή στιγμή για την ευόδωση του εγχειρήματος, τη συγκεκριμένη απόφαση, και είπε ότι θα θέσει ως πρόταση στον προσυνεδριακό διάλογο για όνομα του νέου φορέα είτε το «Δημοκρατικό Κόμμα» είτε την «Προοδευτική Παράταξη».


Επιχειρηματολόγησε για αυτό λέγοντας ότι είναι ονομασίες που μπορούν να καλύψουν όλο το φάσμα των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς, επιπλέον δε, να έχουν ευρύτερη απήχηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Στη Σύνοδο θα μετάσχει η πλειονότητα των ηγετών της Ε.Ε., η ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και χώρες εκτός Ε.Ε.
LIFO NEWSROOM
Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Πολιτική / Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δικαιολόγησε απολύτως τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση και για τα οποία έκανε παρέμβαση η Τουρκία
LIFO NEWSROOM