Βέττας: Ο Πάνος Καμμένος φορά στολή, δεν είναι «μπαλαρίνα» - Λειτουργήσαμε με μαγκιά στη Ρω

Βέττας: Ο Πάνος Καμμένος φορά στολή, δεν είναι «μπαλαρίνα» - Λειτουργήσαμε με μαγκιά στη Ρω Facebook Twitter
2

Στήριξη στις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, παρείχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας σε συνέντευξή του, ενώ ανέφερε ότι «λειτουργήσαμε με μαγκιά στη Ρω».

«Η χώρα απάντησε με μαγκιά στους Τούρκους. Οι σφαίρες έπεσαν για να δουν οι Τούρκοι τι θα πάθουν αν παραβιάσουν τα σύνορα και σε όσους δεν αρέσει, ξύδι» υποστήριξε στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, ο κ. Βέττας ενώ για τον κ. Καμμένο τόνισε: «Υπουργός Άμυνας είναι, στην παραμεθόριο πάει, στολή παραλλαγής φορά, δεν είναι μπαλαρίνα». 

Σχετικά με το επεισόδιο με το τουρκικό ελικόπτερο στη Ρω, ο κ. Βέττας, πρόσθεσε:

«Η χώρα απάντησε με μαγκιά στους Τούρκους. Διαχειριστήκαμε το περιστατικό με επιτυχία. Τα προειδοποιητικά πυρά ήταν για να μην υπάρξει παραβίαση του εναέριου χώρου. Κάναμε αυτό που πρέπει. Δεν μπορούμε ούτε να μην απαντάμε, ούτε να μην αντιδρούμε, ούτε να υποχωρούμε. Είναι ένα γεγονός που τελείωσε. Έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε και έχετε κολλήσει στην επίσημη ενημέρωση».

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια