Τα πεθερικά του Ντόναλντ Τραμπ πήραν την αμερικανική υπηκοότητα

Τα πεθερικά του Ντόναλντ Τραμπ πήραν την αμερικανική υπηκοότητα Facebook Twitter
Ο Βίκτορ και η Αμάλια Κναβς (EPA)
0

Οι Σλοβένοι γονείς της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνιας Τραμπ, έλαβαν την αμερικανική υπηκοότητα, όπως γνωστοποίησε ένας από τους δικηγόρους του ζεύγους, ο Μάικλ Ουάιλντς.


Ο Βίκτορ και η Αμάλια Κναβς ορκίστηκαν πίστη στο αμερικανικό Σύνταγμα κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής τελετής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη.


Το ζευγάρι ζει μόνιμα στις ΗΠΑ από τον Φεβρουάριο και διέθετε πράσινη κάρτα με εγγυήτρια την ίδια τη Μελάνια Τραμπ.

Ο Βίκτορ Κναβς, πωλητής αυτοκινήτων και η σύζυγός του Αμάλια που εργαζόταν σε ένα εργοστάσιο υφαντουργίας, είναι άνω των 70 ετών και έχουν βγει στη σύνταξη.

Περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στις ΗΠΑ συντροφιά με την κόρη τους και τον εγγονό τους, τον 12χρονο Μπάρον.

Ο πρόεδρος Τραμπ έχει ταχθεί στο παρελθόν κατά της «αλυσιδωτής» μετανάστευσης, δηλαδή κατά του δικαιώματος των μεταναστών που έχουν άδεια παραμονής στη χώρα να φέρνουν και τους συγγενείς τους, κυρίως αδέλφια ή παιδιά.

Ωστόσο οι πεθεροί του φαίνεται ότι εκμεταλλεύθηκαν αυτή ακριβώς την πρόβλεψη για να μπορέσουν να πάρουν την αμερικανική υπηκοότητα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σώπασε, ανθρωπάκο»: Διαμάχη Μασκ και Ρούμπιο με τον Πολωνό υπουργό Εξωτερικών για το Starlink

Διεθνή / «Σώπασε, ανθρωπάκο»: Διαμάχη Μασκ και Ρούμπιο με τον Πολωνό υπουργό Εξωτερικών για το Starlink

Η Πολωνία πληρώνει για να χρησιμοποιεί το Κίεβο τις υπηρεσίες του Starlink του Έλον Μασκ, το οποίο εξασφαλίζει κρίσιμης σημασίας συνδεσιμότητα στην Ουκρανία και τις ένοπλες δυνάμεις της
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντινούπολη: Χιλιάδες Τουρκάλες στους δρόμους παρά τις απαγορεύσεις Ερντογάν για την Ημέρα της Γυναίκας

Διεθνή / Κωνσταντινούπολη: Χιλιάδες Τουρκάλες στους δρόμους παρά τις απαγορεύσεις Ερντογάν για την Ημέρα της Γυναίκας

Η διαδήλωση αντιμετώπισε ισχυρούς αστυνομικούς περιορισμούς νωρίς το πρωί, καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας απέκλεισαν την πρόσβαση στην πλατεία Ταξίμ
LIFO NEWSROOM