Στην Ουγγαρία διέφυγε ο Γκρούεφσκι

Στην Ουγγαρία διέφυγε ο Γκρούεφσκι Facebook Twitter
1

Στην Ουγγαρία διέφυγε ο πρώην πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, όπου ζήτησε πολιτικό άσυλο, όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Τις τελευταίες ημέρες έχω λάβει αναρίθμητες απειλές για τη ζωή μου. Τώρα είμαι στη Βουδαπέστη όπου και ζήτησα πολιτικό άσυλο από τις ουγγρικές Αρχές. Θα παραμείνω πάντα πιστός στην υπόθεση της Μακεδονίας και ποτέ δεν θα την εγκαταλείψω» έγραψε ο κ. Γκρούεφσκι στον λογαριασμό του στο Facebook.

Όπως είναι γνωστό, όλα τα προηγούμενα χρόνια που ήταν πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ και το κόμμα του βρισκόταν στην εξουσία, διατηρούσε στενούς δεσμούς με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν.

Χθες, η αστυνομία της ΠΓΔΜ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του κ. Γκρούεφσκι για έκτιση ποινής φυλάκισης δύο ετών και τον αναζητά στη χώρα, ωστόσο όλες οι προσπάθειες να τον εντοπίσει απέβησαν άκαρπες.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δομινικανή Δημοκρατία: «Παραμένουν θαμμένοι στα συντρίμμια» - Τουλάχιστον 113 οι νεκροί

Διεθνή / Δομινικανή Δημοκρατία: «Παραμένουν θαμμένοι στα συντρίμμια» - Τουλάχιστον 113 οι νεκροί στο κέντρο

Συγγενείς και φίλοι των θαμώνων που αγνοούνται, παρέμειναν όλο το βράδυ έξω από το κέντρο με την ελπίδα να μάθουν νέα για τους ανθρώπους τους που βρίσκονταν παρόντες όταν κατέρρευσε η οροφή στο Jet Set
LIFO NEWSROOM