Ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε προβλέψεις για το όνομα του μωρού των Χάρι και Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε προβλέψεις για το όνομα του μωρού των Χάρι και Μέγκαν Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Κάρολος έδωσε μια μικρή ιδέα σχετικά με το όνομα του μωρού του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και αν ισχύει, τότε το βασιλικό ζεύγος φαίνεται πως ετοιμάζεται να σπάσει μια ακόμη παράδοση. 

Στη διάρκεια περιοδείας του στην Αυστραλία, ο πρίγκιπας της Ουαλίας ρωτήθηκε κάποια στιγμή σχετικά με το όνομα που σκέφτονται να δώσουν οι Χάρι και Μέγκαν στο παιδί που περιμένουν, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους δέχθηκαν πολλές προτάσεις όταν έκαναν οι ίδιοι περιοδεία τη χώρα τον Οκτώβριο.


Συνοδευόμενος από την Καμίλα, ο πρίγκιπας Κάρολος είπε χαρακτηριστικά: «Παρεμπιπτόντως ο γιος μου Χάρι μου είπε πως στη διάρκεια της δικής τους πρόσφατης περιοδείας στην Αυστραλία, εκείνος και η σύζυγός του δέχθηκαν αμέτρητες συγκινητικές προτάσεις για το όνομα του μωρού που περιμένουν. Μεταξύ μας, υποψιάζομαι πως τα Kylie και Shane είναι πολύ πιθανό να συγκαταλέγονται στα επικρατέστερα». 

«Αλλά κυρίες και κύριοι δεν θα πόνταρα πολλά για τα Edna ή Les», πρόσθεσε ο ίδιος, αναφερόμενος στον κωμικό Μπάρι Χάμφρις, που ήταν στο κοινό και είναι γνωστός για τα θεατρικά και τηλεοπτικά alter ego του, Dame Edna Everage και Sir Les Patterson.


Αν όντως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επιλέξουν ονόματα όπως τα Kylie ή Shane για το παιδί τους, τότε θα σπάσουν μια παράδοση αιώνων καθώς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας καλούνται και είθισται να επιλέγουν ένα πιο «ισχυρό» βασιλικό όνομα, όπως έκαναν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, οι οποίοι ονόμασαν τα παιδιά τους Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούι. 

Πρόσφατη έρευνα του Expedia αποκάλυψε πως τα πιο δημοφιλή βασιλικά ονόματα από τότε που ανέλαβε τον θρόνο η βασίλισσα Βικτόρια ήταν Άλμπερτ για τα αγόρια και Βικτόρια για τα κορίτσια. Βέβαια η Μέγκαν έχει ήδη αποδείξει πως τα γούστα και οι συνήθειές της δεν είναι τόσο παραδοσιακά και κάποτε, την εποχή που έγραφε στο μπλογκ της The Tig, είχε πει ότι ένα από τα αγαπημένα της ονόματα είναι Grey, το οποίο και ταιριάζει είτε σε αγόρι είτε σε κορίτσι. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ