ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.11.2015 | 22:52

Και που λέτε φίλοι μου

Έχω ένα θέμα με την πλάτη κ ο γιατρός μου συνέστησε να κάνω κολύμβηση. Είναι η ιδανικότερη μορφή γυμναστικής για το πρόβλημά μου. Και ψάχνω η αλήθεια είναι αλλά... ρε παιδιά δεν έχω ξαναπάει σε κολυμβητήριο κ αφενός ντρέπομαι αρκετά για το σώμα μου, αλλά πάει στα κομμάτια, αφετέρου δεν έμαθα ποτέ το σωστό τρόπο κολύμβησης. Κάνω το κλασικό ελεύθερο. Νιώθω ότι θα με περάσουν για εντελώς ζώον ! Αυτό...(Σημείωση: είμαι 22)
1
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί νιώθεις έτσι; Μην βάζεις εμπόδια στον ευατό σου. Εμπόδια ανύπαρκτα ουσιαστικά.Το ελεύθερο είναι το καλύτερο στυλ για την πλάτη όπως και το ύπτιο. Μπορείς να κάνεις και διάφορες ασκήσεις για ποικιλία για να μην βαριέσαι. Πες στο γυμναστή να σου βγάζει πρόγραμμα. Το πρόσθιο και η πεταλούσα επιβαρύνουν την πλάτη. Η τελευταία είναι και δύσκολη ατην εκτέλεση ούτως ή άλλως.Η κολύμβηση γενικότερα είναι η πιο ευχάριστη γυμναστική. Μην βάζεις άκυρες σκέψεις στο μυαλό σου. Θα περάσεις πολύ όμορφα στο κολυμβητήριο.Καλή αρχή.
Scroll to top icon