Μπαχάμες: Πήρε στο σπίτι της 97 αδέσποτους σκύλους για να τους σώσει από τον τυφώνα Ντόριαν

Μπαχάμες: Πήρε στο σπίτι της 97 αδέσποτους σκύλους για να τους σώσει από τον τυφώνα Ντόριαν Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα στις Μπαχάμες έβαλε μέσα στο σπίτι της σχεδόν 100 αδέσποτους σκύλους προκειμένου να τους σώσει από την βροχή και τους δυνατούς ανέμους του τυφώνα Ντόριαν, που πλήττει την περιοχή.

Η γυναίκα, που ονομάζεται Chella Phillips και διαχειρίζεται το The Voiceless Dogs of Nassau στις Μπαχάμες, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της σε 97 σκύλους εν μέσω του καταστροφικού τυφώνα, όπως έγινε γνωστό από σχετική ανάρτησή της στο Facebook.

«97 σκύλοι είναι μέσα στο σπίτι μου, από τους οποίους οι 79 βρίσκονται στο μεγάλο μου υπνοδωμάτιο. Από χτες το βράδυ επικρατεί μια τρέλα, τα περιττώματα και τα ούρα δεν σταματούν αλλά τουλάχιστον σέβονται το κρεβάτι μου και κανείς δεν έχει τολμήσει να εισβάλει», έγραψε η ίδια στο μήνυμά της.

Μπαχάμες: Πήρε στο σπίτι της 97 αδέσποτους σκύλους για να τους σώσει από τον τυφώνα Ντόριαν Facebook Twitter
Μπαχάμες: Πήρε στο σπίτι της 97 αδέσποτους σκύλους για να τους σώσει από τον τυφώνα Ντόριαν Facebook Twitter
Μπαχάμες: Πήρε στο σπίτι της 97 αδέσποτους σκύλους για να τους σώσει από τον τυφώνα Ντόριαν Facebook Twitter
Μπαχάμες: Πήρε στο σπίτι της 97 αδέσποτους σκύλους για να τους σώσει από τον τυφώνα Ντόριαν Facebook Twitter
Μπαχάμες: Πήρε στο σπίτι της 97 αδέσποτους σκύλους για να τους σώσει από τον τυφώνα Ντόριαν Facebook Twitter

«Για όσους ρωτάνε, ναι όλοι τα πηγαίνουν περίφημα μεταξύ τους και καλωσορίζουν τους καινούργιους κουνώντας τις ουρές τους επειδή ξέρουν πως είναι τα αδέρφια τους που υποφέρουν στους δρόμους. Δεν είναι σαν τους εγωιστές ανθρώπους που τους κακοποίησαν ή απλά τους προσπέρασαν και τους άφησαν να πεθάνουν στους δρόμους. Καθένα από τα μωρά μου αξίζει ένα σπίτι με αγάπη, οπότε σαν εκλιπαρώ να τα βοηθήσετε», έγραψε στο μήνυμά της. «Κάθε νησί έχει μια πληθώρα από αδέσποτα ζώα, ραγίζει η καρδιά μου για εκείνα που δεν έχουν μέρος για να κρυφτούν», κατέληξε η ίδια.

Η Chella Phillips έκανε έκκληση για δωρεές ώστε να μπορέσει να βοηθήσει τα άστεγα ζώα, προσθέτοντας πως έχει έχει στην άκρη σχεδόν 1.000 δολάρια από τότε που ξεκίνησε την διάσωση ζώων πριν από περίπου τέσσερα χρόνια.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το κανάλι WFTS, η Phillips είπε πως λόγω του τυφώνα δεν έχει ρεύμα αλλά διαθέτει λίγο νερό στο σπίτι της, σημειώνοντας ωστόσο πως εκείνη και οι σκύλοι είναι απολύτως ασφαλείς.Η ίδια εξήγησε πως είχε ανοιχτό το κλιματιστικό, ενώ παίζει συνεχώς μουσική και πως έχει σφραγίσει καλά πόρτες και παράθυρα. Όσο για τα άρρωστα ή αγχωμένα σκυλιά, αυτά μπήκαν σε ειδικά κλουβιά.

Το Voiceless Dogs of Nassau είναι μια πρωτοβουλία που διαχειρίζεται μόνη της, φροντίζοντας περισσότερους από 200 αδέσποτους σκύλους κάθε χρόνο με λίγη βοήθεια, βρίσκοντάς τους μετά σπίτια για υιοθεσία.

Με πληροφορίες από New York Post και CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραμπ: «Οι παιδικοί καρκίνοι έχουν αυξηθεί κατά 40% από το 1975» – Τι ισχύει στην πραγματικότητα

Διεθνή / Τραμπ: «Οι παιδικοί καρκίνοι έχουν αυξηθεί κατά 40% από το 1975» – Τι ισχύει στην πραγματικότητα

Η συζήτηση για τον παιδικό καρκίνο επανέρχεται στο προσκήνιο, με την επιστημονική κοινότητα να καλεί για περισσότερη έρευνα στις αιτίες της αύξησης των περιστατικών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον ρόλο των περιβαλλοντικών επιδράσεων
LIFO NEWSROOM
Χαμάς για τελεσίγραφο Τραμπ: «Ενθαρρύνει το να υπαναχωρήσει από την εκεχειρία στη Γάζα»

Διεθνή / Χαμάς για τελεσίγραφο Τραμπ: Οι απειλές του ενθαρρύνουν το Ισραήλ να υπαναχωρήσει από την εκεχειρία στη Γάζα

Η Χαμάς κατηγορεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ ότι με το τελεσίγραφό του για απελευθέρωση των ομήρων επιδιώκει να υπονομεύσει τη συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία

Διεθνή / Ουκρανία: Η Ρωσία χτύπησε με πυραύλους τη γενέτειρα του Ζελένσκι

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ρωσική επίθεση, ανακοίνωσε η Ουκρανία, εν μέσω ανησυχιών για την αεράμυνα μετά την ανακοίνωση των ΗΠΑ ότι αναστέλλουν τη στρατιωτική βοήθεια και τη βοήθεια πληροφοριών.
LIFO NEWSROOM
Fyre Festival 2: «Δεν ξέρουμε τίποτα για την εκδήλωση» λέει το δημαρχείου του νησιού που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ 

Διεθνή / Fyre Festival 2: Το «μεγαλύτερο φιάσκο των μουσικών φεστιβάλ» επιστρέφει - ή μήπως όχι;

Οι αρχές δεν έχουν ενημερωθεί, άδειες δεν έχουν εκδοθεί και κανένας καλλιτέχνης δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά το φεστιβάλ είναι προγραμματισμένο για τον Μάιο του 2025 και ο διοργανωτής επιμένει πως θα γίνει κανονικά
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ