Αντζελίνα Τζολί: Οι δυνατές γυναίκες «διαμορφώνονται από άντρες γύρω τους»

Αντζελίνα Τζολί: Οι δυνατές γυναίκες «διαμορφώνονται από άντρες γύρω τους» Facebook Twitter
0

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσουν οι άντρες στην διαμόρφωση της προσωπικότητας νεαρών κοριτσιών. 

Η διάσημη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στο «Maleficent: Mistress of Evil», είπε επίσης πως οι γυναικείοι χαρακτήρες στις ταινίες δεν θα έπρεπε να απεικονίζονται ως σωματικά δυνατές προκειμένου να θεωρούνται ισχυρές.

«Πιστεύω πως, πολύ συχνά, όταν υπάρχει μια ιστορία που λέει "αυτή είναι μια δυνατή γυναίκα", πρέπει να κερδίζει τον άντρα ή να είναι σαν τον άντρα ή με κάποιον τρόπο να μην έχει ανάγκη τον άντρα», είπε η Αντζελίνα Τζολί σε δημοσιογράφους στην πρεμιέρα της ταινίας.

Αντζελίνα Τζολί: Οι δυνατές γυναίκες «διαμορφώνονται από άντρες γύρω τους» Facebook Twitter
Με την συμπρωταγωνίστριά της, Ελ Φάνινγκ.

Σχετικά με τον ρόλο της στην ταινία και εκείνον της Ελ Φάνινγκ ως Princess Aurora, δήλωσε: «Και οι δυο μας χρειαζόμαστε πολύ και αγαπάμε και μαθαίνουμε από τους άντρες. Οπότε θεωρώ πως είναι εξίσου σημαντικό μήνυμα για τα νεαρά κορίτσια, να βρουν την δική τους δύναμη αλλά να σέβονται και να μαθαίνουν από τους άντρες γύρω τους». 

«Έχουμε δυνατές γυναίκες, αλλά ο χαρακτήρας που είναι λάθος στην ταινία και πρέπει να βγει από τη μέσα είναι επίσης γυναίκα. Στους χαρακτήρες μας δείχνουμε διαφορετικά είδη γυναικών αλλά έχουμε και εκπληκτικούς άντρες στην ταινία και θα ήθελα να το τονίσω αυτό», κατέληξε η Αντζελίνα Τζολί.

Αντζελίνα Τζολί: Οι δυνατές γυναίκες «διαμορφώνονται από άντρες γύρω τους» Facebook Twitter
Με τα παιδιά της στην πρεμιέρα του «Maleficent: Mistress of Evil».

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM