ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2017 | 14:47

Έχω απογοητευτεί...

Καλησπέρα σε όλους ονομάζομαι Χριστίνα κ θα ήθελα να μοιραστώ τις ανησυχίες μου μαζί σας.εχω αρραβωνιαστεί εδώ κ δύο χρόνια περίπου..σε εναν μήνα παντρεύομαι αλλά ο σύντροφός μου τρέχει για τους δικούς του ενώ είμαστε πολύ άσχημα οικονομικά.σχεδον μόνη μου συντηρώ το σπίτι πληρώνω τους λογαριασμούς ακόμη κ τον γάμο μόνη μου από την δουλειά μου.το πρόβλημα μου είναι ότι έχω κουραστεί έχουν γίνει τοοοσα πολλά που δεν έχω πια κουράγιο να τα πω..οι αδερφές του περιμένουν από αυτόν να τις συντηρεί κ ας είναι παντρεμένη η μία.του ζητάει να κανει τον ταξιτζή συνέχεια με το δικό μας αμάξι δηλαδή εκτός το δικό του ο κύριος έπαιρνε το δικό μου γιατί φυσικά το δικό του το είχαν δυαλισει τα τόσα δρομολόγια.ο φόβος μου είναι μήπως δεν ξυπνήσει ποτέ πλέον έχω κουραστεί να λέω τα ίδια κ τα ίδια.φοβαμαι πολύ μήπως κάνουμε παιδί κ πεινάει επειδή πρώτα θα έχουν προταιρεοτητα οι δικοί του.δεν ξέρω τι να κάνω για να τον ταρακουνησω είναι σαν να τους φοβάται κ δεν θέλει να καταλάβει.πως να φερθώ ?δεν είμαι κακία αλλά δεν μου αρέσει η εκμετάλλευση κ να πληρώνω εγώ τα σπασμένα άλλων γιατί από το δικό μας πορτοφόλι φεύγουν τ λεφτα για να περνάνε οι άλλοι καλα
8
 
 
 
 
σχόλια
Λεμόνι μου μερικά πράγματα δεν φαίνονται στην αρχή !!! Πίστεψέ με ορισμένες φορές οι ίδια του η οικογένεια τα κρύβει κ τα φανερώνει όταν δέσει το γάιδαρο τους.στην προκειμένη περίπτωση όταν έγινε ο αρραβώνας..εκτός αυτού στην αρχή το θεωρείς φυσιολογικό όταν γίνει μια φορά στο τόσο.δεν μπορείς να γνωρίζεις πως ήταν τόσα χρόνια ...εγώ έχω μιλήσει με τον άντρα μου κ μου λέει ναι κάθε φορά αλλά μετά αρχίζει τα ίδια...βασικά θέλησα να δώσω μια ευκαιρία στην σχέση μας κ να μην χωρισω για χατηρι άλλων γιατί εννοείτε οι δικοί του τον θέλανε ανύπαντρο κατά βάθος να τον αρμεγουν!!
Α γεια σου, η τελευταία κουβέντα είναι πολύ σημαντική. Δε σχολιάζω τυχαία, η συμβουλή μου είναι να πατήσεις πόδι. Ξεκίνα τα "δεν έχω, μου τέλειωσαν τα χρήματα, δεν έχω τη δυνατότητα κτλ" σε εκείνον, αλλά και στους γονείς του. 'Αρχισε τη μουρμούρα και θα το πιάσουν το υποννοούμενο, χωρίς να έχεις γίνει κακιά και χωρίς να μπορούν να σου προσάψουν κάτι. Πρέπει να βρεις τρόπο, αν τον αγαπάς, να τον βγάλεις από τη θέση του αρμέγματος-να μη νιώθει οτι μόνο αν είναι δούλος θα είναι αποδεκτός και αγαπητός. Δεν γίνεται να τους έχουμε όλους ευχαριστημένους.Κι εσύ ειδικά θα πρέπει να προσέξεις τον εαυτό σου, την υγεία σου κυρίως. Α ναι. Και αποταμίευση, οπωσδήποτε.
Ευχαριστώ όλους που κάνατε τον κόπο να σχολιάσετε.ο λόγος που δεν χωρίζω είναι επειδή είναι πολύ καλός άνθρωπος κ σε όλα τα άλλα τα βρίσκουμε.θα ήταν κριμα πιστεύω να χαλάσω την σχέση μου γιατί λίγο πολύ σε όλες τις οικογένειες συμβαίνουν αυτά να εκμεταλλεύονται τον γιο πόσο μάλλον στην επαρχία.κ έτσι ήταν μαθημενος κ αυτός τόσα χρόνια.πλεον είναι 40 χρόνων κ θέλω να πιστεύω πως θα καταλάβει κάποια στιγμή βρε παιδιά..απλά στενοχωριέσαι πάρα πολύ ώρες ώρες κ δεν μπορώ να χαρώ τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου.οπως είναι ο γάμος.απλα είναι πολύ καλός κ αυτός είναι ο λόγος που δεν τους χαλάει χατίρι πιστεύω..αλλά κ εμένα καποιος πρέπει να με λυπηθεί που πέθανα στην δουλειά κ έκανα τόση προσπάθεια για να φτιάξουμε το σπίτι μας..
Μ'αρέσει που σε προβληματίζει ένα μήνα πριν το γάμο. Τόσα χρόνια τι έκανες; Νόμιζες οτι θα αλλάξει; 'Εθεσες όρια; 'Εκανες κάτι για να αλλάξει; Κι αν ναι, αφού είδες οτι δεν αλλάζει, γιατί το προχώρησες; Να μερικά πράγματα να σκεφτείς και να απαντήσεις.
Για να δεσμευτείς και να φτιάξεις την δική σου οικογένεια θα πρέπει να να είσαι και διαθέσιμος και διατεθειμένος για τις ανάλογες απαιτήσεις και την αφοσίωση που απαιτείται.
Μα αισθάνεσαι εδώ και τόσο καιρό ότι δεν σε στηρίζει, ούτε ότι σε φροντίζει όπως κάνεις εσύ και σκέφτεστε για γάμο και παιδιά; Όταν τα συζητάτε, τι σου λέει; Δείχνει να σε υπολογίζει καθόλου;Καλό θα ήταν να ξανασκεφτείς αυτή την σχέση.
Scroll to top icon