ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.1.2018 | 01:15

Μια ονειροπολα

Πώς ξεκολλαει το μυαλο απο εναν ανθρωπο που λατρεύεις ,δεθηκες και αγαπας οσο κανεναν? Εκεινος εξαφανιζεται τα βραδια δεν σου στέλνει μηνύματα πλεον δεν ανταποκρίνεται στις κλησεις σου και γενικα ειναι και φαινεται αδιαφορος...ειναι καλυτερα η αδιαφορια ή η συνεχής προσπαθεια μεχρι να τον κανεις δικο σου και παλι.σημειωτεον οτι χωρισαμε γιατι δε θελαμε τα ιδια πράγματα εκεινος ηθελε ελευθερια και οχι πιεση κ εγω μια κανονικη σχέση...αλλα τον αγαπησα και δεν υπαρχει μερα που να μην τον σκέφτομαι.. .δεν μπορω να ξεκολλήσω κ ισως και να μην θελω. Υπαρχει αραγε τροπος να τον ξανακερδισω? Αξιζε πολλα κ ο λογος που χωρισαμε ειναι επειδη τον πιεζα και ημουν απολυτα ερωτευμένη μαζι του κ του το εδειχνα.. .ολοι μου λένε ξεχνα τον , δεν αξιζει , δεν κανει για σενα..εισαι κοπελα με ποιό τητα και βλακειες για να μου χρυσωσουν το χαπι..εγω ομως εκει...να επιμένω να γυρισει... η αγάπη της ζωης μου! Θα γίνει αυτο ποτε? Θέλω Αλήθεια να μου πειτε..... καλο βραδυ να εχουμε παιδια!
2
 
 
 
 
σχόλια
εγω δεν σε λεω Ονειροπολα...σε λεω Εμμονικη!!!"αξιζε πολλα"...αλλα μονο μεσα στο δικο σου μυαλο.δεν εχω να πω κατι παραπανω,οπως λες κ εσυ στα λενε κ οι φιλες σου.
Scroll to top icon