Η Lana Del Rey πήγε στο Glastonbury με 30 λεπτά καθυστέρηση και την γιούχαραν- Της έκλεισαν το μικρόφωνο και τραγουδούσε γονατιστή

Η Lana Del Rey πήγε στο Glastonbury με 30 λεπτά καθυστέρηση και την γιούχαραν- Της έκλεισαν το μικρόφωνο και τραγουδούσε γονατιστή Facebook Twitter
Μικρόφωνα και οθόνες έκλεισαν, η Lana Del Rey γονάτισε στη σκηνή και μετά κατέβηκε ξυπόλητη να χαιρετίσει το κοινό. Φωτ.: Getty Images
0

Μια κάπως αμήχανη εμφάνιση έκανε η Λάνα Ντελ Ρέι, στο μουσικό φεστιβάλ Glastonbury, φτάνοντας το κοινό στο σημείο να την γιουχάρει επειδή έφτασε με παραπάνω από 30 λεπτά καθυστέρηση.

Οι φανς φαίνεται πως αγανάκτησαν περιμένοντας τόση ώρα την τραγουδίστρια, η οποία παραδέχτηκε μάλιστα ότι η εμφάνισή της στη σκηνή καθυστέρησε επειδή «τα μαλλιά μου χρειάζονται πάρα πολύ χρόνο».

«Έχω αργήσει τόσο πολύ που μπορεί να κόψουν το σετ μου», είπε στο κοινό του Glastonbury, με την ώρα να έχει φτάσει λίγο πριν μεσάνυχτα. «Λυπάμαι, τα μαλλιά μου αργούν τόσο πολύ. Αν κόψουν το ρεύμα, ας συνεχίσουμε».

Και αμέσως μετά, το μικρόφωνο και οι οθόνες της Λάνα Ντελ Ρέι έκλεισαν ξαφνικά, με την ίδια να γονατίζει, αφαιρώντας τα ακουστικά από τα αυτιά της.

Το απότομο τέλος ήρθε μόλις μια ώρα αφότου ανέβηκε στη σκηνή για μια από τις πιο πολυαναμενόμενες εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου μπροστά σε ένα πλήθος δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων.

Πλάνα που βιντεοσκοπήθηκαν από θαυμαστές την έδειχναν να διαμαρτύρεται στο συνεργείο πάνω στη σκηνή, ενώ παρακαλούσε μάλλον να τελειώσει το σετ της και ταυτόχρονα ακούγονταν έντονες αποδοκιμασίες από το πλήθος.

Στη συνέχεια προσπάθησε να απευθυνθεί στο κοινό, παρά το γεγονός ότι είχε κλείσει το μικρόφωνό της, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησαν και οι τεράστιες οθόνες επί σκηνής, οι οποίες ξαφνικά έγιναν μαύρες.

Παρά το γιουχάρισμα, η Λάνα Ντελ Ρέι αποφάσισε να συνεχίσει και κατέβηκε από τη σκηνή ξυπόλητη για να τραγουδήσει μια αυτοσχέδια, α καπέλα εκδοχή του «Summertime Sadness», την οποία άκουσαν ωστόσο μόνο όσοι βρίσκονταν αρκετά.

Γιούχαραν τη Lana Del Rey επειδή πήγε στο Glastonbury με 30 λεπτά καθυστέρηση- Της έκλεισαν και το μικρόφωνο Facebook Twitter
Γιούχαραν τη Lana Del Rey επειδή πήγε στο Glastonbury με 30 λεπτά καθυστέρηση- Της έκλεισαν και το μικρόφωνο Facebook Twitter
Γιούχαραν τη Lana Del Rey επειδή πήγε στο Glastonbury με 30 λεπτά καθυστέρηση- Της έκλεισαν και το μικρόφωνο Facebook Twitter
Γιούχαραν τη Lana Del Rey επειδή πήγε στο Glastonbury με 30 λεπτά καθυστέρηση- Της έκλεισαν και το μικρόφωνο Facebook Twitter

Όπως ήταν φυσικό, η εμφάνιση της Λάνα Ντελ Ρέι απογοήτευσε πολλούς από τους φανς της. «Είναι χάλια, γιατί προφανώς έκανε λιγότερο από το μισό σετ της σύμφωνα με τους ανθρώπους της ασφάλειας και βασικά ήρθα σε αυτό το φεστιβάλ για να τη δω», είπε η Sasha Watkins στο πρακτορείο ειδήσεων PA Media.

Η 18χρονη από το Λονδίνο δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι η εμφάνιση της Λάνα Ντελ Ρέι ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, «ήταν μια χαρά και τα πήγαινε περίφημα».

«Μετά φτάνουν περίπου μεσάνυχτα και όλες οι οθόνες μαύρισαν, το μικρόφωνό της έκλεισε, όλα μαύρισαν. Το κοινό άρχισε τότε να τραγουδάει το Video Games... ήταν σαν να το διηύθυνε, το οποίο ήταν αλήθεια καταπληκτικό. Ήρθε και χαιρέτησε τον κόσμο μπροστά», πρόσθεσε.

Και σαν να μην ήταν αρκετό που έφτασε στη σκηνή με 30 λεπτά καθυστέρηση, η Λάνα Ντελ Ρέι έκανε επίσης ηλεκτρονικό τσιγάρο ανάμεσα στα τραγούδια της - παρά την πολυδιαφημισμένη απαγόρευση των συσκευών αυτών στο φετινό Glastonbury.

Για την ιστορία, τα ευτράπελα με την εμφάνιση της Λάνα Ντελ Ρέι στο Glastonbury έχουν ξεκινήσει πριν από εβδομάδες, όταν διαμαρτυρήθηκε για τη λιγότερο περίοπτη θέση που είχε στην αφίσα του φεστιβάλ σε σχέση με τους headliners της σκηνής Pyramid, Arctic Monkeys, Guns N' Roses και Elton John.

Σε ένα σχόλιο που δημοσίευσε στην ανακοίνωση του Glastonbury στο Instagram, έγραψε: «Ευχαριστώ που ανακοινώσατε ότι ήμουν headliner στην άλλη σκηνή».

Στη συνέχεια φέρεται να μπήκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να μοιραστεί την αφίσα, προσθέτοντας: «Λοιπόν, βασικά είμαι headliner στη δεύτερη σκηνή. Αλλά δεδομένου ότι δεν υπήρχε καμία σκέψη για να ανακοινωθεί αυτό, θα δούμε».

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Πολιτισμός / UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Η UNESCO επισημαίνει ότι η ελληνική υπήρξε η πρώτη lingua franca της Μεσογείου κατά την Ελληνιστική περίοδο, γλώσσα των Ευαγγελίων, των πρώτων επιστημονικών εγχειριδίων και των κειμένων που γέννησαν την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

Πολιτισμός / Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

«Δεν γίνεται κάθε φορά να βάζουμε μια ταυτότητα στην Ακρόπολη ανάλογα με το τι θέλουμε» ξεκαθάρισε ο γνωστός σκηνοθέτης και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μίλτος Πασχαλίδης, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Έλενα Παπαρίζου, Πυξ Λαξ και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, θα τραγουδήσουν στη μνήμη του Βασίλη Καρρά
LIFO NEWSROOM
Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

Πολιτισμός / Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

«Η ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης προστατεύεται συνταγματικά από το άρθρο 16» αναφέρουν, κατηγορώντας ευθέως την Πινακοθήκη και το υπουργείο Πολιτισμού για αδράνεια και προσβολή της συνταγματικής τάξης
THE LIFO TEAM
Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού

Πολιτισμός / «Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού»: Το πολυβραβευμένο θεατρικό έργο ανεβαίνει το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Θεωρήθηκε «επαναστατικό» σαν έργο, καθώς ανέτρεψε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις γύρω από τα άτομα με κώφωση, φέρνοντας στην επιφάνεια τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων.
LIFO NEWSROOM