Μάιλι Σάιρους και Ντέμι Λοβάτο μιλούν για την φιλία τους: «Ήμασταν γκέι όσο δεν πάει»

Μάιλι Σάιρους και Ντέμι Λοβάτο μιλούν για την φιλία τους: «Ήμασταν γκέι όσο δεν πάει» Facebook Twitter
0

Η Μάιλι Σάιρους και η Ντέμι Λοβάτο θυμήθηκαν τις παλιές εποχές τους στα Hannah Montana και Camp RocΚ, μίλησαν για την φιλία τους και εξήγησαν πώς κατάφεραν να αγαπήσουν τον εαυτό τους μεγαλώνοντας στα φώτα τη δημοσιότητας. 

«Είχα ένα κενό στα δόντια. Συνδεθήκαμε επειδή απλώς είδαμε κάτι η μία στην άλλη», είπε η Ντέμι Λοβάτο για τον καιρό που γνωρίστηκαν οι δυο τους σε ηλικία 14 ετών. «Ή απλώς επειδή ήμασταν γκέι όσο δεν πάει», πρόσθεσε η Μάιλι Σάιρους στο κοινό Instagram Live τους. 

Μάιλι Σάιρους και Ντέμι Λοβάτο έχουν κάνει coming out ως pansexual και sexually fluid αντίστοιχα, χρόνια μετά τις μέρες τους στην Disney. Μετά όμως την αντίδραση της Λοβάτο, οι φανς αναρωτήθηκαν αν τρέχει και κάτι άλλο μεταξύ τους. «Επόμενη ερώτηση!», είπε γελώντας η Λοβάτο. 

Οι πρώην σταρ του Disney Channel μίλησαν επίσης για την γνωριμία τους, πώς ξεπέρασαν τις σωματικές δυσμορφίες τους αλλά και πώς είναι να μεγαλώνεις στο επίκεντρο της δημοσιότητας. 

Η Μάιλι Σάιρους αναφέρθηκε στην εποχή που κλήθηκε να αντιμετωπίσει όσους την χλεύαζαν και της έκαναν body shaming, ειδικά μετά από την εμφάνισή της στα MTV Video Music Awards του 2013 που την έκανε να νιώσει «πληγωμένη και ανασφαλής».

Μάιλι Σάιρους και Ντέμι Λοβάτο μιλούν για την φιλία τους: «Ήμασταν γκέι όσο δεν πάει» Facebook Twitter

«Αρχικά, λυπάμαι πολύ που το πέρασες όλο αυτό, δεν είχα ιδέα. Μακάρι να ήμουν εκεί για σένα», απάντησε η Ντέμι Λοβάτο. «Περάσαμε εποχές πιο κοντά, άλλες πιο μακριά και δεν είναι θέμα- έτσι κάνουν οι φίλοι. Απλώς εύχομαι να ήμουν εκεί για σένα, αλλά αν αυτό ξανασυμβεί, να με πάρεις τηλέφωνο. Θα έρθω περπατώντας στο Μαλιμπού», πρόσθεσε. 

«Βασικά το έγραψα αυτό για εμάς σήμερα. Κοιτούσα κάποιες από τις ερωτήσεις που έγραφα για εμάς και το τελευταίο που σημείωσα ήταν, "Είναι σαν όλο αυτό να αποτελεί μια καταπληκτική ευκαιρία για να τηλεφωνήσεις και να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με άτομα που μπορεί να έχεις χάσει, σε εποχές κρίσεις άλλωστε συνειδητοποιείς τι έχει πραγματικά σημασία», απάντησε η Μάιλι Σάιρους με αφορμή την επιδημία του κορωνοϊού. «Θα ρωτούσα, "με τι εργαλείο θα άνοιγες μια κλειστή πόρτα;". Μια σοφή απόφαση μην μπεις ξανά στην ζωή κάποιου με το στρες σε τέτοια επίπεδα, αυτό που έχει σημασία είναι να ρωτήσεις τον εαυτό σου προκαταβολικά αν θα βλάψει ή θα επηρεάσει αρνητικά κάποιον ώστε να επανορθώσεις», συνέχισε η τραγουδίστρια.

Η Μάιλι Σάιρους είπε επίσης στην Ντέμι Λοβάτο πως η φιλία τους είναι σαν «σούπερ κόλλα». «Δεν θα μιλούσαμε για καιρό και μετά θα γινόταν μια βλακεία και απλώς ήξερα ότι είσαι το άτομο που θέλω να μιλήσω. Νομίζω πως είσαι το φως μου, ακόμη και αν χρειάστηκε μια τέτοια κρίση για να βρεθούμε ξανά και να μιλήσουμε πραγματικά, ας μην το χαλάσουμε ποτέ ξανά αυτό», κατέληξε. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Bright Minded: Live with Miley @ 11:30 am PT Mon-Fri on instagram! Connecting w/ special guests discussing how to stay LIT with love in dark times! 🌈

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα πάντα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα panda από αύριο στους κινηματογράφους

Το κινηματογραφικό πρόγραμμα της (Μεγάλης) εβδομάδας απαρτίζεται από τρεις ταινίες, από τις οποίες ξεχωρίζει το μεγάλο, πρωτότυπο στοίχημα του Ράιαν Κούγκλερ με τίτλο «Sinners».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Πολιτισμός / UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Η UNESCO επισημαίνει ότι η ελληνική υπήρξε η πρώτη lingua franca της Μεσογείου κατά την Ελληνιστική περίοδο, γλώσσα των Ευαγγελίων, των πρώτων επιστημονικών εγχειριδίων και των κειμένων που γέννησαν την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

Πολιτισμός / Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

«Δεν γίνεται κάθε φορά να βάζουμε μια ταυτότητα στην Ακρόπολη ανάλογα με το τι θέλουμε» ξεκαθάρισε ο γνωστός σκηνοθέτης και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μίλτος Πασχαλίδης, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Έλενα Παπαρίζου, Πυξ Λαξ και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, θα τραγουδήσουν στη μνήμη του Βασίλη Καρρά
LIFO NEWSROOM
Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

Πολιτισμός / Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

«Η ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης προστατεύεται συνταγματικά από το άρθρο 16» αναφέρουν, κατηγορώντας ευθέως την Πινακοθήκη και το υπουργείο Πολιτισμού για αδράνεια και προσβολή της συνταγματικής τάξης
THE LIFO TEAM