Τζόνι Ντεπ και Αλ Πατσίνο ξανά μαζί στο σινεμά- Οι πρώτες εικόνες

Τζόνι Ντεπ και Αλ Πατσίνο ξανά μαζί στο σινεμά- Οι πρώτες εικόνες Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από τη νέα σκηνοθετική απόπειρα του Τζόνι Ντεπ, Modi, με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο. 

Η επερχόμενη βιογραφική ταινία, Modi, αφηγείται την ιστορία του Ιταλού καλλιτέχνη Amedeo Modigliani, γνωστού ως «Modi» και βασίζεται στο έργο Modigliani του Dennis McIntyre, σε σενάριο των Jerzy και Mary Kromolowski. Στις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν φαίνεται ο Τζόνι Ντεπ να δίνει οδηγίες στο καστ του, συμπεριλαμβανομένου του Αλ Πατσίνο που υποδύεται τον Γάλλο συλλέκτη έργων τέχνης Maurice Gangnat.⁠

Η επερχόμενη ταινία, της οποίας η παραγωγή έχει ολοκληρωθεί, σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ο Τζόνι Ντεπ και ο Αλ Πατσίνο συνεργάζονται μετά την ταινία Ντόνι Μπράσκο από το 1997. Είναι επίσης η πρώτη ταινία που σκηνοθετεί ο Τζόνι Ντεπ μετά το The Brave του 1997. Σε δήλωσή του, ο Τζόνι Ντεπ είχε πει ότι ο Αλ Πατσίνο, ήταν αυτός που τον έπεισε να αναλάβει την ταινία.

«Το να ξεκινήσω αυτό το κινηματογραφικό ταξίδι ως σκηνοθέτης του Modi ήταν μια απίστευτα ικανοποιητική και μεταμορφωτική εμπειρία», είπε ο Τζόνι Ντεπ. «Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη σε όλο το καστ, το συνεργείο και τους παραγωγούς για την ακλόνητη δέσμευση και τη δημιουργικότητά τους. Στον Αλ Πατσίνο, που ζήτησε να κάνω αυτή την ταινία – πώς θα μπορούσα να του το αρνηθώ;- μια ειλικρινή αναγνώριση για τη γενναιόδωρη προσφορά του ταλέντου και της αφοσίωσής του σε αυτό το έργο. Ο Modi είναι μια απόδειξη του συνεργατικού πνεύματος της ανεξάρτητης δημιουργίας ταινιών και είμαι ενθουσιασμένος, που παρουσιάζω αυτή τη μοναδική και συναρπαστική ιστορία στον κόσμο».

Η ταινία σηματοδοτεί επίσης την επιστροφή στο mainstream σινεμά για τον Τζόνι Ντεπ, μετά τη δικαστική περιπέτεια με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Με πληροφορίες του NME/Variety

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM