Σπαρακτική έκκληση για αγνοούμενη στο Μάτι: «Βοηθήστε μας.Ψάχνουμε τη μητέρα μου. Δεν τη βρίσκουμε πουθενά»

Σπαρακτική έκκληση για αγνοούμενη στο Μάτι: «Βοηθήστε μας.Ψάχνουμε τη μητέρα μου. Δεν τη βρίσκουμε πουθενά» Facebook Twitter
0

Οι εκκλήσεις για αγνοούμενους από τις φονικές πυρκαγιές συνεχίζονται. Δεκάδες άνθρωποι ψάχνουν να βρουν τους δικούς τους με κάθε τρόπο και ζητάνε βοήθεια.

Η Ιωάννα Καρακουλάκη, μια νεαρή κοπέλα που από χθες αναζητά τη μητέρα της ζήτησε να βγει απόψε στην τηλεόραση και να απευθύνει έκκληση για βοήθεια ώστε να βρεθεί η 48χρονη.

Η αγνοούμενη ονομάζεται ονομάζεται Αθηνά Καραλή και τα ίχνη της χάθηκαν χθες το απόγευμα στην περιοχή Μάτι.

Όπως είπε η γυναίκα, η μητέρα της αρχικά είχε εγκλωβιστεί σε μια πολυκατοικία και όταν κατάφερε  να της τηλεφωνήσει, το σήκωσε κάποιος άλλος και της είπε πως έχει κάποια εγκαύματα, αλλά πως ήταν καλά.

Μετά μίλησε με την ίδια και δεν μπορούσε να καταλάβει τι της έλεγε. Η τελευταία επικοινωνία έγινε στις 9 το βράδυ και έκτοτε δεν είχε άλλα νέα.

«Ψάχνουμε τη μαμά μου. Δεν τη βρίσκουμε πουθενά. Ψάχνουμε στα νεκροτομεία και στα νοσοκομεία. Κανείς δεν ξέρει», λέει με τη φωνή της να λυγίζει η η Ιωάννα Καρακουλάκη.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξανδρούπολη: Τη Δευτέρα η δίκη γονέων και νηπιαγωγών για την υπόθεση βιασμού του 5χρονου

Ελλάδα / Αλεξανδρούπολη: Τη Δευτέρα η δίκη γονέων και νηπιαγωγών για την υπόθεση βιασμού του 5χρονου

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και υποβλήθηκε σε σχετική ιατροδικαστική εξέταση για να διερευνηθούν οι καταγγελίες
LIFO NEWSROOM