Αναδιανέμονται 10.000 vouchers για παιδικούς σταθμούς

Αναδιανέμονται 10.000 vouchers για παιδικούς σταθμούς Facebook Twitter
0

 Στην αναδιανομή περίπου 10.000 μη χρησιμοποιηθέντων vouchers για την εξασφάλιση θέσης σε παιδικό σταθμό, προχωρά η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), έπειτα από σχετική εντολή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση.

Οι ωφελούμενοι γονείς, που ενώ είχαν όλα τα δικαιολογητικά, δεν έλαβαν voucher τον Ιούνιο, επειδή εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός, καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση για την συμμετοχή στην αναδιανομή των μη χρησιμοποιηθέντων vouchers.

Η αναδιανομή θα γίνει με βάση αυστηρά τη μοριοδότηση που έλαβαν όλοι τον Ιούνιο, με την απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν εξασφαλίσει θέση σε παιδικό σταθμό δημόσιο ή ιδιωτικό.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι της 27 Σεπτεμβρίου 2017 και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr).

Η ΕΕΤΑΑ εκτιμά ότι με βάση τα περσινά δεδομένα, όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αναδιανομής, ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων παιδιών μπορεί να προσεγγίσει τις 100.000, ενώ έχουν ήδη καλυφθεί όλοι οι αιτούντες, που ήταν κάτω από το όριο της φτώχιας, καθώς και το 95% των ΑμΕΑ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Ελλάδα / Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 ο Βαγγέλης Γιακουμάκης εξαφανίστηκε στα Ιωάννινα και 40 ημέρες μετά εντοπίστηκε νεκρός σχεδόν 800 μέτρα μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή που φοιτούσε
LIFO NEWSROOM
Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Ελλάδα / Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Η εξέταση της μάρτυρα από τον εισαγγελέα πήρε ιδιαίτερη τροπή όταν της ζητήθηκαν λεπτομέρειες για το περιστατικό. Ο διάλογος που ακολούθησε προκάλεσε αντιδράσεις
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης από Σαντορίνη:

Ελλάδα / Μητσοτάκης από Σαντορίνη: Καλύτερα να προλαμβάνουμε γεγονότα παρά να τρέχουμε να τα αντιμετωπίσουμε

«Να διαβεβαιώσω για ακόμα μία φορά τους κατοίκους που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι στο πλευρό τους» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM