Επτά από τα 68 δείγματα τροφίμων που έχουν ελεγχθεί μέχρι τώρα περιέχουν DNA αλόγου, όπως αποκάλυψε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ Γιάννης Τσιάλτας. Οι έρευνες, ωστόσο, επικεντρώνονται τώρα στο να διευκρινιστεί εάν τα θετικά αυτά δείγματα περιέχουν αντιβιοτικά και την αντιφλεγμονώδη ουσία φαινυλοβουταζόνη. Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ ανέφερε πως οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν λάβει έως τώρα 167 δείγματα τροφίμων και διαβεβαίωσε πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη την αλυσίδα παραγωγής και διάθεσης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Πώς έγινε το τροχαίο στην Κατεχάκη: Τα δύο σενάρια που εξετάζει η αστυνομία

Βασιλίσσης Όλγας: Ένα σίριαλ που δεν λέει να τελειώσει

Τα πιο βαρετά κι αμήχανα Όσκαρ που είδαμε ποτέ

Μέσα στο ατελιέ του Γιάννη Μόραλη

Σερβία: Άναψαν καπνογόνα μέσα στο κοινοβούλιο - Υπέστη εγκεφαλικό μία βουλευτής

σχόλια