Έριξαν μολότοφ σε ΑΤΜ στα Εξάρχεια

Έριξαν μολότοφ σε ΑΤΜ στα Εξάρχεια Facebook Twitter
2

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι έριξαν, Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, βόμβα μολότοφ σε μηχάνημα ΑΤΜ υποκαταστήματος τράπεζας, που βρίσκεται στην οδό Στουρνάρη, στην περιοχή του Πολυτεχνείου.

Από τη φωτιά που προκλήθηκε, το ΑΤΜ καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM