Εξακολουθεί να καίει το πύρινο μέτωπο στην Αργολίδα ανάμεσα σε Πόρτο Χέλι και Κρανίδι

Εξακολουθεί να καίει το πύρινο μέτωπο στην Αργολίδα ανάμεσα σε Πόρτο Χέλι και Κρανίδι Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (Nick Paleologos / SOOC)
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή Θυνί Αργολίδας, ανάμεσα σε Πόρτο Χέλι και Κρανίδι.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πύρινο μέτωπο καίει δασική έκταση, χωρίς όμως να απειλεί κατοικημένες περιοχές ή εξοχικές κατοικίες.

 

Μετά τη δύση του ηλίου έφυγαν τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και τη μάχη για τον έλεγχο της φωτιάς δίνουν 52 πυροσβέστες με 26 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα με 26 άτομα.

 

Παράλληλα, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν βυτιοφόρα οχήματα και μηχανήματα του δήμου Ερμιονίδας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM