Το ΓΕΣ αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα την «πυροτεχνουργό Άρτσι»

Το ΓΕΣ αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα την «πυροτεχνουργό Άρτσι» Facebook Twitter
0

Συγκινητικό αντίο στην Άρτσι, μία σκυλίτσα της αστυνομίας εκπαιδευμένη στην ανίχνευση εκρηκτικών, έστειλε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, που πέθανε από παθολογικά αίτια την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΣ, «την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018, έφυγε από την οικογένεια των Στοιχείων Στρατιωτικά Εκπαιδευμένων Σκύλων, από παθολογικά αίτια, η APTΣI, μέλος της Ομάδας Σκύλων/EOD ΤΕΝΞ (Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς)».

Το ΓΕΣ αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα την «πυροτεχνουργό Άρτσι» Facebook Twitter

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η Άρτσι γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2008. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στην Ελληνική Αστυνομία, στις 14 Αυγούστου 2010 και έκτοτε αποτελούσε πολύτιμο συνεργάτη στις αποστολές Έρευνας και Ανίχνευσης Εκρηκτικών Υλών και Πυρομαχικών.

«Σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες!!!», καταλήγει το ΓΕΣ, ευχαριστώντας την Άρτσι για όσα προσέφερε στο στράτευμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικης αθλήτριάς του

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικης αθλήτριάς του

Στην απολογία του, ο 68χρονος αρνήθηκε την καταγγελία, επιμένοντας ότι είναι ψευδής, ενώ έκανε λόγο για σκευωρία που στήθηκε εις βάρος του προκειμένου η αθλήτρια να αλλάξει προπονητή
LIFO NEWSROOM