Ηλίας Βρεττός: Είχε τροχαίο με τη μηχανή του- «Αν δε φορούσα μπουφάν και κράνος...»

Ηλίας Βρεττός: Είχε τροχαίο με τη μηχανή του- «Αν δε φορούσα μπουφάν και κράνος...» Facebook Twitter
0

Μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ηλίας Βρεττός αποκάλυψε πως είχε τροχαίο με τη μηχανή του το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Ηλίας Βρεττός δημοσίευσε ένα story στο οποίο φαίνεται η μηχανή του πεσμένη στο έδαφος, με εμφανείς ζημιές, γράφοντας στη λεζάντα του «Καλά μου μπήκε ο μήνας! Ευτυχώς τη γλίτωσα φτηνά… όσο για τη μηχανή… πάει!».

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο και δεν έχει διευκρινίσει τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα, όμως σε νεότερη ανάρτησή του έγραψε περισσότερες λεπτομέρειες. 

«Επειδή με ρωτάτε και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε γνωστούς και φίλους που ανησυχούν, θέλω να σας ενημερώσω πως: Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μου, η μηχανή καρφώθηκε πάνω του και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο», έγραψε ο Ηλίας Βρεττός.

«Αν δεν φορούσα μπουφάν και κράνος δεν θα την είχα γλιτώσει... Την έβγαλα με μώλωπες, γρατζουνιές και πόνο από το τράνταγμα στην λεκάνη και την μέση αλλά είμαι καλά. Όποιοι ρίχνουν αρνητική ενέργεια τώρα τελευταία σε μένα, συγχαρητήρια τα έχουν καταφέρει πολύ καλά! Εγώ από την άλλη στέλνω την αγάπη μου σε όλους σας!», έγραψε ακόμη.

Ηλίας Βρεττός: Τροχαίο με τη μηχανή του το βράδυ της Παρασκευής Facebook Twitter
Ηλίας Βρεττός: Τροχαίο με τη μηχανή του το βράδυ της Παρασκευής Facebook Twitter

Υπενθυμίζεται ότι το 2018 ο Ηλίας Βρεττός είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, για το οποίο ο ίδιος έχει αναφέρει χαρακτηριστικά ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις του, πως τότε έζησε από θαύμα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM