Πειραγμένα τα μισά ταξίμετρα

Πειραγμένα τα μισά ταξίμετρα Facebook Twitter
6

 Σχεδόν τα μισά ταξίμετρα στις πιάτσες των ταξί παρουσιάζουν προβλήματα, σύμφωνα με την αστυνομία και όπως αναφέρει σήμερα το Έθνος. Χαρακτηριστικό είναι ότι στον τελευταίο έλεγχο από τα 58 ταξίμετρα που ελέγχθηκαν τα 27 βρέθηκαν πειραγμένα. Το υπουργείο Ανάπτυξης έχει έτοιμη και θα θέσει σε εφαρμογή εντός της εβδομάδας, νέα αγορανομική διάταξη που θα προβλέπει πρόστιμα ως 20 χιλιάδες ευρώ  για όσους πειράζουν τα ταξίμετρα τους. Όπως δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης τις βαρύτερες καμπάνες θα πληρώσουν όσοι εμπορεύονται, τοποθετούν, κατασκευάζουν ή παραχωρούν αλλοιωμένα ταξίμετρα.

Συγκεκριμένα, 5 χιλιάδες ευρώ θα πληρώνει αυτός που προσπορίζεται το παράνομο όφελος, ενώ αφαίρεση άδειας και πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ προβλέπεται για τους κατασκευαστές και εμπόρους τέτοιου είδους μηχανημάτων.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα χωρίς επικίνδυνα (και θορυβώδη) πυροτεχνήματα στην Ελλάδα γίνεται;

Ελλάδα / Πάσχα χωρίς επικίνδυνα πυροτεχνήματα στην Ελλάδα γίνεται;

Μπορούμε να χαρούμε ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα, να τηρήσουμε τα έθιμα χωρίς να κινδυνεύουν άνθρωποι και ζώα; Οι απαντήσεις στην LiFO από τον πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Εμπόρων, Εισαγωγέων και Τεχνιτών Καύσης Πυροτεχνημάτων
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ