Τα γενόσημα πήραν αναβολή για τις 9 Απριλίου

Τα γενόσημα πήραν αναβολή για τις 9 Απριλίου Facebook Twitter
0

Με αφορμή τα προβλήματα που κατεγράφησαν κατά την έναρξη της συνταγογράφησης με βάση τις 10 πρώτες δραστικές ουσίες, ο ΕΟΠΥΥ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «η εφαρμογή του νέου συστήματος γίνεται σταδιακά με στόχο να ενημερωθούν και να εξοικειωθούν πλήρως με τις δραστικές ουσίες συνεπώς και με τα γενόσημα όλοι οι εμπλεκόμενοι και κυρίως οι γιατροί».

Ο ΕΟΠΥΥ διαπιστώνει ότι κατά τη διαδικασία της πρώτης ημέρας της εφαρμογής, διαπιστώθηκαν τεχνικές δυσκολίες οι οποίες θα αντιμετωπισθούν τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Οι γιατροί θα πρέπει έως τη Δευτέρα 9 Απριλίου, οπότε και ξεκινάει η πλήρης εφαρμογή του μέτρου, να συνταγογραφούν αναγράφοντας τόσο τη δραστική ουσία όσο και την εμπορική ονομασία του φαρμάκου που επιλέγουν.

Από το πρωί της Τρίτης, 3 Απριλίου, θα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ οι 10 δραστικές ουσίες με τον κατάλογο όλων των φαρμάκων που αντιστοιχούν.

http://www.amna.gr/articleview.php?id=10740

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM