Better Call Saul: Το «ρεκόρ» στα Emmy, που δεν θα ήθελε καμία σειρά

Better Call Saul: Το «ρεκόρ» στα Emmy, που δεν θα ήθελε καμία σειρά Facebook Twitter
0

Αυτό το ρεκόρ σίγουρα δεν το ζηλεύει κανένας δημιουργός σειράς. Γιατί παρά τις 53 υποψηφιότητες για Emmy, ο απολογισμός είναι απογοητευτικός για το «Better Call Saul»: μηδέν βραβεία. 

Έπειτα από έξι σεζόν, κατά τις οποίες απέσπασε συνολικά 53 υποψηφιότητες για Emmy και κανένα βραβείο, το «Better Call Saul» πέτυχε ένα αρνητικό ρεκόρ, σύμφωνα με το Variety. 

Αυτή τη φορά το «Better Call Saul» ήταν υποψήφιο για επτά Emmy- μεταξύ των οποίων εκείνο της καλύτερης σειράς και του πρώτου ανδρικού ρόλου για τον Μπομπ Όντενκιρκ. Όμως, οι συντελεστές του prequel του «Breaking Bad» έφυγαν με άδεια χέρια από τη χθεσινοβραδινή τελετή απονομής, στην οποία σάρωσαν το «Succession» και το «The Bear». 

Το «Better Call Saul» υπήρξε συνολικά επτά φορές υποψήφιο για το Emmy καλύτερης δραματικής σειράς και ο Μπομπ Όντενκιρκ διεκδίκησε έξι χρονιές ένα βραβείο. Παρότι το αγάπησε το κοινό, το prequel δεν κατάφερε να συναγωνιστεί το «Breaking Bad» από άποψη βραβείων. 

Αυτή η σειρά κέρδισε συνολικά 16 Emmy από 58 υποψηφιότητες: μεταξύ άλλων απέσπασε το βραβείο για την καλύτερη δραματική σειρά, τέσσερις φορές του πρώτου ανδρικού ρόλου με τον Μπράιαν Κράνστον, τρεις του δεύτερου ανδρικού ρόλου με τον Άαρον Πολ, ενώ ένα Emmy δεύτερου γυναικείου ρόλου κέρδισε η Άννα Γκαν για το «Breaking Bad». 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

TV & Media / Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

Οι εταιρείες στοιχημάτων συνήθως τοποθετούν χώρες, όπως η Σουηδία, μεταξύ των κορυφαίων διεκδικητών στις αποδόσεις στοιχημάτων της Eurovision, ακόμη και πριν επιλέξουν τα τραγούδια ή τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν τη νίκη
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM