Η Christina Tosi, δημιουργός της διάσημης αλυσίδας ζαχαροπλαστείων Milk Bar και το μυαλό πίσω από γαστρονομικές εφευρέσεις όπως το cereal milk, δίνει αυτές τις μέρες δωρεάν μαθήματα ζαχαροπλαστικής, live, από τον λογαριασμό της στο Instagram.
Τα compost cookies, το παγωτό από cereal milk, το φημισμένο birthday cake-είναι όλα trademark δημιουργίες της Tosi που έχουν επηρεάσει τις τάσεις στον κόσμο των γλυκών την τελευταία δεκαετία. Τώρα η γνωστή σεφ και επιχειρηματίας, κλεισμένη και εκείνη σπίτι, αποφάσισε να κάνει κάτι πιο χρήσιμο από το να τραγουδήσει δημόσια το Imagine στήνοντας ένα διαδικτυακό «Baking Club», προσκαλώντας τους θαυμαστές της να φτιάξουν μαζί της διαφόρων ειδών επιδόρπια, με υλικά που είναι απλά και εύκολα να τα βρεις.
Κάθε μέρα την ίδια ώρα η-πάντα ενθουσιώδης- Tosi δείχνει βήμα-βήμα πως να φτιάξεις μπισκότα, μπάρες βρόμης, pancakes, μοιράζεται τεχνικές και δίνει συμβουλές (καμιά φορά μαζί με τον σκύλο της τον Butter).
Τα περισσότερα από τα υλικά που χρησιμοποιεί ίσως υπάρχουν ήδη στο ψυγείο και τα ντουλάπια των περισσότερων. H σεφ ποστάρει παρόλα αυτά από την προηγούμενη μέρα τι θα χρειαστεί για την επόμενη συνταγή.
Πιστή στο χαρακτηριστικό στυλ της- έναν συνδυασμό από απλά, καθημερινά υλικά, επιρροές από τα πιο κλασικά αμερικανικά επιδόρπια και δικές της, μοντέρνες επεμβάσεις- χρησιμοποιεί στις συνταγές τις αυτές τις μέρες από αλεύρι, αυγά και βούτυρο μέχρι πατατάκια και instant ramen.
Αν δεν πετύχεις τις live μεταδόσεις (κάθε βράδυ στις 9 ώρα Ελλάδας), τα βίντεο ανεβαίνουν και στο IGTV της.
σχόλια