"Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες"

"Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες" Facebook Twitter
0

Με το που πέρασε το αυτόφωρο εμφανίστηκε μέσα από τον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης, με ανακοίνωση του. Στην ανακοίνωση αυτή, δίνει τη δική του εκδοχή για το ξυλοδαρμό της Λιάνας Κανέλλη και την επίθεση στη Ρένα Δούρου, υποστηρίζοντας ότι είχε σκηνοθετηθεί το συμβάν για να πληγεί το κόμμα του.

 

Μάλιστα παρότι η αστυνομία δεν κατάφερε να τον βρει εντός του 48ώρου που ισχύει το αυτόφωρο ο Κασιδιάρης εκφράζει την έκπληξη του για τη μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών αλλά και την « άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο».

 

Μάλιστα δίνει και οδηγίες στη Δικαιοσύνη σημειώνοντας ότι: «Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες».

 

Όσο για το γεγονός ότι κρυβόταν μετά την πράξη του για τον κ. Κασιδιάρη, δεν ήταν τίποτα άλλο από μια επιλογή να μην διαπομπευθεί. Μάλιστα δεν γράφει ότι κρυβόταν, παρότι αναφέρεται σε μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών,  αλλά ότι επέλεξε να παραμείνει σιωπηρός:  «Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα».

 

Όπως τονίζει θα μεταβεί άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, «για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε εν τω μεταξύ εμφανιστεί από χθες στο Facebook ανεβάζοντας και πάλι τη σελίδα του για να ευχαριστήσει όσους του συμπαραστάθηκαν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM