Ο Καμμένος απειλεί με ΕΔΕ όσους διαρρέουν ότι στο στρατό υπάρχουν κρούσματα φυματίωσης

Ο Καμμένος απειλεί με ΕΔΕ όσους διαρρέουν ότι στο στρατό υπάρχουν κρούσματα φυματίωσης Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ
0

 Σε ένορκη διοικητική εξέταση δήλωσε ότι προχωρά ο υπουργός 'Αμυνας Πάνος Καμμένος, διαψεύδοντας εκ νέου, με κατηγορηματικό τρόπο, πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες παρουσιάστηκαν κρούσματα φυματίωσης σε στρατιώτες που καλύπτουν ανάγκες σε κέντρα φιλοξενίας.

 «Δεν υπάρχει κανένας στρατιώτης που να έχει ασθενήσει από φυματίωση. Το γεγονός ότι, παρά τις διαψεύσεις που έγιναν τόσο από το υπουργείο 'Αμυνας όσο και από τα ΚΕΕΛΠΝΟ, έρχεται και επανέρχεται αυτή η πληροφορία μας βάζει σε σκέψεις. Θα διαταχθεί ΕΔΕ ώστε να εντοπιστούν και να ελεγχθούν πειθαρχικά όσοι δημιουργούν εντυπώσεις και προκαλούν ανησυχία στο πληθυσμό, για θέματα που δεν υπάρχουν» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος, από το βήμα της Βουλής.

 «Δεν υπάρχει κανείς ασθενής από φυματίωση στις Ένοπλες Δυνάμεις όλοι έχουν κάνει εμβόλιο πριν πάνε να υπηρετήσουν στις μονάδες τους» πρόσθεσε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ