Οικονόμου: Πλήρης εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στον Γεραπετρίτη

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης Facebook Twitter
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI
0

Την πλήρη στήριξη του πρωθυπουργού απολαμβάνει ο Γιώργος Γεραπετρίτης, μετά την ανάρτηση του υπόδικου παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη για επαφές με τον υπουργό Επικρατείας, όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι «προφανώς και εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού ο κ. Γεραπετρίτης. Η δήλωση του κ. Γεραπετρίτη ήταν απολύτως σαφής και δεν αφήνει καμιά σκιά και κανένα περιθώριο παρερμηνείας. Από εκεί και πέρα δεν μας κάνει εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση, μετά την επίθεση στην Δικαιοσύνη, την υπονόμευση του κύρους των θεσμών, μετά την καταστροφολογία, μετά την ψευδολογία, του προηγούμενου διαστήματος, υιοθετεί τώρα τον εν λόγω κύριο. Νομίζω ότι η εντεινόμενη απελπισία του κ. Τσίπρα από την εντεινόμενη πολιτική του απαξίωση καθιστά απολύτως φυσιολογική αυτή την συμπεριφορά και αναδεικνύει το είδος και το ύφος της αντιπολίτευσης που ασκεί αλλά και το τι μπορούμε να περιμένουμε από εδώ και πέρα».

Το ζήτημα της τηλεκπαίδευσης


Σχετικά με τις καταγγελίες εκπαιδευτικών και γονέων για τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «46.000 τάξεις λειτουργούν κανονικά με τηλεκπαίδευση (…) Προφανώς υπήρξαν και θα υπάρχουν προβλήματα και δυσλειτουργίες, αυτό, όμως, δεν αλλάζει την μεγάλη εικόνα και αυτή είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών ανταποκρίθηκαν και γι' αυτό τους ευχαριστούμε», είπε.

Σε άλλο σημείο ο κ. Οικονόμου εξήγησε ότι με βάση την εξέλιξη της κακοκαιρίας, η κυβέρνηση λαμβάνει όλες τις αποφάσεις προκειμένου οι προτεραιότητες που υπάρχουν δηλαδή η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής, η προστασίας της ιδιωτικής περιουσίας και η ομαλότητα του κοινωνικού-οικονομικού βίου, να μην αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM