Πάνω από 100.000 εργαζόμενοι "βγαίνουν" από τα βαρέα και ανθυγιεινά.

Πάνω από 100.000 εργαζόμενοι "βγαίνουν" από τα βαρέα και ανθυγιεινά. Facebook Twitter
0

Η περίφημη αλλαγή λίστας στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα προχωράει σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr και οι αλλαγές που θα επηρεάσουν πάνω από 100.000 εργαζόμενους θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα. Οι εργαζόμενοι που θα χάσουν τα δικαίωματά τους - ανάμεσα σε αυτά και το δικαίωμα στη πρόωρη συνταξιοδότηση- είναι κομμωτές, πλανόδιοι πωλητές, εργαζόμενοι σε πλυντήρια αυτοκινήτων, ζαχαροπλάστες, θερμαστές, φορτοεκφορτωτές, σερβιτόροι που δεν απασχολούνται μετά τις 10 το βράδυ, τραγουδιστές σε κέντρα και εκφωνητές. Να σημειώσουμε πως όσοι εργαζόμενοι έχουν συμπληρώσει 12 χρόνια σε ένα επάγγελμα μέχρι το 2015 θα παραμείνουν στο καθεστώς των βαρέων και ανθυγιεινών. Ενδιαφέρον είναι πως το μόνο επαγγελμα που θα μπει στα βαρέα και ανθυγιεινά είναι οι νοσηλευτές που απασχολούνται στο Δημόσιο τομέα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM