Στα Τέμπη ο Ανδρουλάκης: Ανείπωτη τραγωδία, στη σκέψη όλων μας υπάρχει ένα τεράστιο «γιατί»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στα Τέμπη Facebook Twitter
Η χώρα βιώνει μια ανείπωτη τραγωδία, δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης από τα Τέμπη
0

Στο σημείο του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη μετέβη ο Νίκος Ανδρουλάκης και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των δεκάδων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε ανείπωτη τραγωδία το δυστύχημα στα Τέμπη και συμπλήρωσε πως στο μυαλό όλων υπάρχει ένα «γιατί». 

«Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν με τόσο άδικο τρόπο τη ζωή τους και να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης, στα Τέμπη, κατά την επίσκεψή του στον τόπο της τραγωδίας που προκλήθηκε από τη σύγκρουση δύο τρένων. 

«Η πατρίδα μας βιώνει μια ανείπωτη τραγωδία και στη σκέψη όλων μας υπάρχει ένα τεράστιο “γιατί”. Γιατί, ενώ υπάρχουν οι τεχνικές δυνατότητες εδώ και χρόνια, να κρέμονται τόσες ζωές σε ένα ανθρώπινο χέρι», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. 


 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM