Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
1

Eνότητα και αισιοδοξία θα προβάλει σήμερα και αύριο ο πρωθυπουργός απέναντι στο διευρυμένο σώμα περίπου 350 μελών της Κεντρικής Επιτροπής, βουλευτών και επικεφαλής των νομαρχιακών επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζουν με φόντο τη συμφωνία και τις τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο των διαπραγματεύσεων στη Ρίγα.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να κατευνάσει τις δυσαρεστημένες φωνές στο εσωτερικό του κόμματος κατά τη διάρκεια των εργασιών με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στην αριστερή πλατφόρμα και τις τάσεις που αναμένεται να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις.

Η συνεδρίαση θα αρχίσει στη μία το μεσημέρι με την ομιλία του πρωθυπουργού, ο οποίος αναμένεται να αναφερθεί στο ιστορικό των διαπραγματεύσεων μέχρι την Σύνοδο Κορυφής της Ρίγας και τις επαφές του με τον κ. Ολάντ και την κ. Μέρκελ .

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Εντοπίστηκαν δύο με ναρκωτικά

Πολιτική / Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Απομακρύνθηκαν δύο με ναρκωτικά

Κατά την επαναξιολόγηση εντοπίστηκαν δύο υπάλληλοι που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, βγαίνοντας από τη δεκαετή οικονομική κρίση, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει ανταγωνιστική έναντι της Τουρκίας, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δεν θα είναι μνημόνιο. "Συμφωνία για την έξοδο από τη κρίση" θα ναι!Και δεν θα υπάρχει Τρόικα να μας ελέγχει. Μονό "θεσμοί που ελέγχουν αν τηρούμε τα συμφωνημένα" θα υπάρχουν!Και όποιος γελάει είναι πληρωμένο τσιράκι της Νέας Τάξης Πραγμάτων και κρυφοκαψούρης με τη Λαγκάρντ!