Euro 2024: Με τα «μεγαθήρια» Ολλανδία και Γαλλία στα προκριματικά η Εθνική ποδοσφαίρου

Euro 2024: Με τα «μεγαθήρια» Ολλανδία και Γαλλία στα προκριματικά η Εθνική ποδοσφαίρου Facebook Twitter
0

Τα ποδοσφαιρικά «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, η Γαλλία και η Ολλανδία, θα βρεθούν στον δρόμο της εθνικής ομάδας, για την πρόκριση στα τελικά του EURO 2024, που θα φιλοξενηθεί στην Γερμανία.

Στον 2ο προκριματικό όμιλο, συμμετέχουν επίσης, η Ιρλανδία και το Γιβραλτάρ. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, οι «οράνιε» και οι «πετεινοί», θα καταλάβουν τις πρώτες δύο προνομιούχες του ομίλου και κατά συνέπεια, οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ, θα χρειασθούν τα play offs για να πάρουν το «εισιτήριο» για τα γήπεδα της Γερμανίας.

Στην τελική φάση, θα προκριθούν οι πρώτες δύο ομάδες στην βαθμολογία κάθε ομίλου και οι υπόλοιπες τρεις μέχρι τη συμπλήρωση των «24» του  EURO (20+3+η διοργανώτρια Γερμανία) θα προκριθούν από αγώνες play-offs τον Μάρτιο του 2024.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM