Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού ελέγχεται από το ΣΔΟΕ για «ύποπτο» έμβασμα

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού ελέγχεται από το ΣΔΟΕ για «ύποπτο» έμβασμα Facebook Twitter
0

Πρόκειται για τον Ραφίκ Τζιμπούρ τον Αλγερινό επιθετικό που πριν λίγες μέρες ήρθε σε προφορική συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό.

Ελέγχεται για έμβασμα ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.  Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, ζήτησαν από την Οικονομική Αστυνομία να διερευνηθεί πως έφτασε το προαναφερόμενο ποσό στον παίκτη των «ερυθρόλευκων» και αν πίσω από αυτό κρύβεται πιθανή έκνομη δραστηριότητα.

Το «Βήμα» αναφέρεται στις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής για το θέμα: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όλα θα πάνε καλά. Υπήρχε μια μικρή παράλειψη και θα διορθωθεί. Δεν ανησυχώ και δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανένας για το θέμα αυτό». Οι δηλώσεις έγιναν στην εκδήλωση για την βράβευση του για τα 100 γκολ που έχει πετύχει στην Ελλάδα. Οι δημοσιογράφοι ζήτησαν λεπτομέρειες  από τον ποδοσφαιριστή για όσα έχουν ακουστεί για το θέμα αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κώστας Καραπαπάς, ζήτησε οι ερωτήσεις να περιοριστούν στο θέμα της εκδήλωσης

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM