Οι οπαδοί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πήγαν στο Λιντς με πανό για τον Μπάλντοκ

Οι οπαδοί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πήγαν στο Λιντς με πανό για τον Μπάλντοκ Facebook Twitter
0

Ο απροσδόκητος θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ βύθισε στη θλίψη την ποδοσφαιρική κοινότητα, ιδιαίτερα τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όπου ο αμυντικός αγωνίστηκε για επτά χρόνια.

Στον πρώτο αγώνα της ομάδας μετά το τραγικό γεγονός, στο Λιντς, οι φίλοι των «λεπίδων» τίμησαν τη μνήμη του με ένα συγκινητικό πανό, αφιερωμένο στον πρώην παίκτη της ομάδας.

Στο πανό απεικονίζεται η μορφή του Μπάλντοκ, πλαισιωμένη από τα εμβλήματα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Ελλάδας, σε μια κίνηση που συγκίνησε και θύμισε την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο και την Εθνική μας ομάδα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατός του οφείλεται μεν σε πνιγμό εντός ύδατος, ωστόσο δεν είναι αυτή η ακριβής αιτία. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του δελτίου ειδήσεων του Alpha από την ιατροδικαστική έρευνα φέρεται ότι έχει εντοπιστεί ένα εύρημα στην καρδιά του.

Υπάρχουν υποψίες λοιπόν, για καρδιομεγαλία και θα διερευνηθούν τυχόν αίτια αυτής. «Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί να σημαίνει και τίποτα καθώς αρκετοί αθλητές έχουν καρδιομεγαλία» επισημαίνεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού. «Φως» στα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ θα ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, τα οποία αναμένονται ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα για τις αιτίες θανάτου.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τι είναι η καρδιομεγαλία

Η καρδιομεγαλία δεν είναι μια ασθένεια, αλλά ένα στοιχείο που δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στην καρδιά. Όπως προκύπτει κι από το όνομα, είναι η αύξηση του μεγέθους της καρδιάς, που συνοδεύεται από λειτουργικά ή και οργανικά προβλήματα.

Η ανίχνευση της καρδιομεγαλίας μπορεί να γίνει κατά την κλινική εξέταση, από την ακτινογραφία, το ηλεκτροκαρδιογράφημα, την εξέταση με τους υπερήχους και άλλες απεικονιστικές μεθόδους όπως αξονική ή μαγνητική τομογραφία.

Η καρδιομεγαλία, γνωστή και ως μεγαλοκαρδία, είναι ένα συχνό καρδιακό πρόβλημα. Οι τύποι της διευρυμένης καρδιάς που υπάρχουν, είναι τρεις:

  • Διατατική μυοκαρδιοπάθεια (ο κύριος τύπος καρδιομεγαλίας): Όταν τα τοιχώματα στην αριστερή και δεξιά πλευρά της καρδιάς (κοιλίες) γίνονται λεπτά και τεντώνονται.
  • Αριστερή κοιλιακή διεύρυνση (υπερτροφία): Όταν προκαλείται από την υψηλή πίεση του αίματος.
  • Υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια: Όταν υπάρχει κληρονομική (γενετική) κατάσταση.
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM