Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τζόκοβιτς πήρε χρυσό μετάλλιο και μπήκε στο κλειστό κλαμπ των «Golden Slam»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τζόκοβιτς πήρε χρυσό μετάλλιο και μπήκε στο κλειστό κλαμπ των «Golden Slam» Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε με 7-6, 7-6 τον Κάρλος Αλκαράθ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονό ανδρών του ολυμπιακού τουρνουά στο Παρίσι και θα βάλει σε περίοπτη θέση στην τροπαιοθήκη τον μόνο φημισμένο τίτλο που έλειπε από την τεράστια συλλογή του.

Μάλιστα, με την επικράτησή του την Κυριακή (4/8) επί του Ισπανού πρωταθλητή έγινε μόλις ο πέμπτος παίκτης με Golden Slam στο μονό, που έχει κερδίσει δηλαδή τα τέσσερα μεγάλα Grand Slams (πολυνίκης ο Σέρβος με 24 τίτλους) και τον ολυμπιακό τίτλο.

Τα άλλα τέσσερα ονόματα που βρίσκονται σε αυτό το κλειστό κλαμπ καταδεικνύουν και τη σπουδαιότητα του επιτεύγματος του 37χρονου Σέρβου, αφού πρόκειται για τους Ράφα Ναδάλ, Σερίνα Γουίλιαμς, Αντρέ Αγκάσι και Στέφι Γκραφ.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM