Ολυμπιακοί Αγώνες: Πώς τα γεννητικά όργανα Γάλλου επικοντιστή του στέρησαν την επιτυχία

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πώς τα γεννητικά όργανα Γάλλου επικοντιστή του στέρησαν την επιτυχία Facebook Twitter
0

«Τα γεννητικά μου όργανα μου στέρησαν την επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες». Αυτή είναι μια φράση που δεν είχε ειπωθεί ξανά, δεν είχε σκεφτεί κανείς ότι θα έφτανε σε σημείο να την πει, μέχρι που αγωνίστηκε ο Γάλλος επικοντιστής Αντονί Αμιρατί.

Ο Γάλλος αθλητής έγινε viral στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αφού δεν κατάφερε να φτάσει στο ύψος του στόχου του όταν τα γεννητικά του όργανα έριξαν τον πήχη στο άλμα επί κοντώ.

Ο 21χρονος αθλητής φαινόταν έτοιμος να περάσει τα 5,70 μέτρα μέχρι που τα γεννητικά του όργανα του αρνήθηκαν το πέρασμα στην τρίτη του προσπάθεια το Σάββατο. Όπως ήταν αναμενόμενο, το περιστατικό προκάλεσε αμέτρητα σχόλια στα social media. Το μερίδιό τους στα σχόλια είχαν οι σχολιαστές του αγώνα που... δεν μπορούσαν να πουν τι συνέβη.

Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι είναι Γάλλος και έφεραν στο παιχνίδι του χιούμορ τις γνωστές σε όλους γαλλικές μπαγκέτες και άλλοι έπαιξαν με το γεγονός ότι είναι αθλητής του... επί κοντώ. Φυσικά ήταν κι αυτοί που σχολίασαν ότι μετά από τέτοια απόδοση πρέπει να αλλάξει η σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού...

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ