ΣΕΦ: Συνελήφθη υπάλληλος που επέτρεψε την είσοδο σε αγώνα χωρίς εισιτήρια ή ταυτοπροσωπία

ΣΕΦ: Συνελήφθη υπάλληλος που επέτρεψε την είσοδο σε αγώνα χωρίς εισιτήρια ή ταυτοπροσωπία Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Στη σύλληψη υπαλλήλου ασφαλείας του ΣΕΦ προχώρησαν οι Αρχές, καθώς επέτρεψε την είσοδο ατόμων χωρίς την τήρηση της προβλεπόμενης διαδικασίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο υπάλληλος το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια διεξαγωγής ευρωπαϊκού αγώνα μπάσκετ στο ΣΕΦ, επέτρεψε την είσοδο ατόμων στο γήπεδο, μη τηρώντας την προβλεπόμενη διαδικασία. Η ενέργεια αυτή διαπιστώθηκε από αστυνομικό, μέσω του συστήματος παρακολούθησης καμερών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα άτομα αυτά δεν επέδειξαν εισιτήρια ή διαπίστευση και δεν πραγματοποιήθηκε η ταυτοπροσωπία τους, όπως προβλέπεται από τη νέα νομοθεσία με στόχο την πρόληψη της οπαδικής βίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων- Ν. Φαλήρου, που επελήφθη προανακριτικά.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

 
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM
Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

Αθλητισμός / Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

«Ήταν φίλος με πολλούς παίκτες μας», αναφέρει η Εθνική Αγγλίας - Αντίο από τον Χάρι Μαγκουάιρ και άλλους ποδοσφαιριστές αλλά και όλους τους συλλόγους όπου αγωνίστηκε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις 
LIFO NEWSROOM